Jump to content











Photo
- - - - -

Problem with one file at download ...


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Michael McStarfighter

Michael McStarfighter

    Newbie

  • Advanced user
  • 24 posts

Posted 08 November 2009 - 09:01 PM

Hi,

the file "pecmd.ini" is always marked for download. Even if i download it manually and move it to the right place, it is still marked ...

It would be very nice to get a solution ... :dubbio:

#2 Lancelot

Lancelot

    Frequent Member

  • .script developer
  • 5013 posts
  • Location:Turkiye/Izmir
  • Interests:*Mechanical stuff and Physics,
    *LiveXP, BartPE, SherpyaXPE,
    *Basketball and Looong Walking,
    *Buying outwear for my girlf (Reason: Girls are stupid about buying bad stuff to make themselves uglier :))
    *Girls (Lyric: Girl,...., You will be a womann, Soon)
    *Answering questions for "Meaning of life",
    *Helping people,

    Kung with LiveXP, Fu with Peter :)
  •  
    Turkey

Posted 08 November 2009 - 10:06 PM

@MedEvil, please read this:

Some files from another trees still have the problem ... i.e. pecmd.ini @ NaughtyPE ... But I will post it in the correct parts of this forum ... :w00t:

This is nothing about winbuilder, this is Project Admin's fault but cause no issue.

Similar problem exists also on some other servers :w00t:, there is no problem produced by pecmd.ini (or other files from other servers), you can download and use without problem :thumbup:

Besides NaughtyPE is an active project, MedEvil would probably fix quickly when you report.


@Project Administrators:
"FTP Client" softwares like to use ASCII mode for text files. They have an ASCII files list including .ini ( .script is not in the list :thumbup:) . Use Binary mode.
edit: maybe not including .ini, but Filezilla thinks it is text file :dubbio:

Giving Example with FileZilla 2:
Edit-->Settings-->ASCII/Binary ---> "Auto detect" selected as default. Change this to "Binary" :w00t:

Some more detail:
when ASCII mode used to upload files, last hex number 0A changed to 0D0A . This cause md5 checksum fail during download bla bla bla.... :(
ps: I don't know why 0A changed to 0D0A with ASCII mode.

edit: minor adding

edit: If upload done by winbuilder, than it is a winbuilder bugy, I have never used winbuilder to upload.


As you know, we don't have this issue on LiveXP :thumbup:



#3 Lancelot

Lancelot

    Frequent Member

  • .script developer
  • 5013 posts
  • Location:Turkiye/Izmir
  • Interests:*Mechanical stuff and Physics,
    *LiveXP, BartPE, SherpyaXPE,
    *Basketball and Looong Walking,
    *Buying outwear for my girlf (Reason: Girls are stupid about buying bad stuff to make themselves uglier :))
    *Girls (Lyric: Girl,...., You will be a womann, Soon)
    *Answering questions for "Meaning of life",
    *Helping people,

    Kung with LiveXP, Fu with Peter :)
  •  
    Turkey

Posted 08 November 2009 - 10:18 PM

@MedEvil

At NaughtyPE it is pecmd.ini (and in the tools section upx.exe, 7za.exe and 7z.exe)


now %tools% folder are different on projects (LiveXP, nativeex Barabone, VistaPECapi) not to cause %tools% folder related issues. ex: "tools section upx.exe, 7za.exe and 7z.exe"

#4 MedEvil

MedEvil

    Platinum Member

  • .script developer
  • 7771 posts

Posted 08 November 2009 - 10:29 PM

I reuploaded pecmd.ini. should work now fine.

and in the tools section upx.exe, 7za.exe and 7z.exe

Can't replicate that behaviour. Works fine for me. Maybe you've mixed NaughtyPE with another project which uses different versions of those files.

:dubbio:

#5 MedEvil

MedEvil

    Platinum Member

  • .script developer
  • 7771 posts

Posted 08 November 2009 - 10:32 PM

now %tools% folder are different on projects (LiveXP, nativeex Barabone, VistaPECapi) not to cause %tools% folder related issues. ex: "tools section upx.exe, 7za.exe and 7z.exe"

And where is the Tools folder located nowadays?

:dubbio:

#6 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12702 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 08 November 2009 - 10:37 PM

And where is the Tools folder located nowadays?

:dubbio:

%Tools%=%BaseDir%\Projects\Tools\%ProjectTitle%
But if you still use the old convention, that should make no troubles.
On the other hand, in both cases the new convention can bring troubles when a needed tool is not in your server, but supposed to be delivered from 'somebody'

Peter

#7 MedEvil

MedEvil

    Platinum Member

  • .script developer
  • 7771 posts

Posted 08 November 2009 - 10:49 PM

%Tools%=%BaseDir%\Projects\Tools\%ProjectTitle%
But if you still use the old convention, that should make no troubles.

That is good to hear, so no immediate fix needed to not cause trouble for the other projects.

On the other hand, in both cases the new convention can bring troubles when a needed tool is not in your server, but supposed to be delivered from 'somebody'

There are no scripts in NaughtyPE that i'm aware of, that would download anything from anywhere. :dubbio:

Thanks for the info, Peter. :thumbup:

#8 Lancelot

Lancelot

    Frequent Member

  • .script developer
  • 5013 posts
  • Location:Turkiye/Izmir
  • Interests:*Mechanical stuff and Physics,
    *LiveXP, BartPE, SherpyaXPE,
    *Basketball and Looong Walking,
    *Buying outwear for my girlf (Reason: Girls are stupid about buying bad stuff to make themselves uglier :))
    *Girls (Lyric: Girl,...., You will be a womann, Soon)
    *Answering questions for "Meaning of life",
    *Helping people,

    Kung with LiveXP, Fu with Peter :)
  •  
    Turkey

Posted 08 November 2009 - 10:55 PM

And where is the Tools folder located nowadays?

Peter already answered,
Nowadays It is nice to see the projects that uses such a %tools% arrangement with single winbuilder :thumbup:
only it cause winbuilder load a bit slow if there are too many projects (scripts), reminding there is speed improvements on newish winbuilder :dubbio:

#9 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12702 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 08 November 2009 - 11:57 PM

There are no scripts in NaughtyPE that i'm aware of, that would download anything from anywhere. :dubbio:

I meant just the opposite:
If you e.g. wnat to access hiderun.exe, which previously has been (downloaded by somebody else) in %BaseDir%\Projects\Tools.
Now it is in %BaseDir%\Projects\Tools\nativeEx_barebone and / or in %Basedir%\Projects\Tools\LiveXP and / or in ...
But not in %BaseDir%\Projects\Tools! You have to bring it there!

Peter

#10 MedEvil

MedEvil

    Platinum Member

  • .script developer
  • 7771 posts

Posted 09 November 2009 - 12:24 AM

I don't think any project ever relied on another project to bring the tools it needs.

:dubbio:

#11 Lancelot

Lancelot

    Frequent Member

  • .script developer
  • 5013 posts
  • Location:Turkiye/Izmir
  • Interests:*Mechanical stuff and Physics,
    *LiveXP, BartPE, SherpyaXPE,
    *Basketball and Looong Walking,
    *Buying outwear for my girlf (Reason: Girls are stupid about buying bad stuff to make themselves uglier :))
    *Girls (Lyric: Girl,...., You will be a womann, Soon)
    *Answering questions for "Meaning of life",
    *Helping people,

    Kung with LiveXP, Fu with Peter :)
  •  
    Turkey

Posted 09 November 2009 - 12:34 AM

I don't think any project ever relied on another project to bring the tools it needs.

NaughtyPe is not one of them,

win7pe (yahoouk) is,
Also there are some old projects that do not have %tools% folder with files. Check around.

I simply copy LiveXP or nativeex barabone tools folder with such cases




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users