Jump to content











Photo
- - - - -

booting VistaPE in VBOX


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 lithiumc

lithiumc
  • Members
  • 3 posts
  •  
    Canada

Posted 03 November 2009 - 10:44 PM

I have read through several threads and it was to my understanding that after I finished building my VistaPE, I would be able to test the network with VBOX. Is that not correct?

#2 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 03 November 2009 - 10:51 PM

I have read through several threads and it was to my understanding that after I finished building my VistaPE, I would be able to test the network with VBOX. Is that not correct?


Hi lithiumc!
First a 'Welcome in our community'!

Usually you should have the necessary network access in your built PE.
But to help you and maybe see what's going wrong, we need the log of your build.

Can you please post it?

Peter

#3 lithiumc

lithiumc
  • Members
  • 3 posts
  •  
    Canada

Posted 04 November 2009 - 02:26 AM

Thanks for welcoming, it nice when people are polite. Anyhow, everything I used was the latest and the recommended. Here is the list:


WAIK 1.1
Vista Business SP1
WinBuilder 078 SP3
VistaPE Capi V.12 RC1b

An iso was build fine, I did have some warnings about msvcrt.dll in regards to a link library of wscnspy_s or someting a long the lines of that, other then that though all went fine. I have attached the log as well.

Thanks for the help.

#4 was_jaclaz

was_jaclaz

    Finder

  • Advanced user
  • 7100 posts
  • Location:Gone in the mist
  •  
    Italy

Posted 04 November 2009 - 09:34 AM

I have attached the log as well.


Boy, do I hate these newish Romulanian logs ;) and their cloaking devices! :)

:cheers:

jaclaz

#5 lithiumc

lithiumc
  • Members
  • 3 posts
  •  
    Canada

Posted 04 November 2009 - 10:00 PM

Sorry about the log, I did upload not sure what happened. I will try and build it again tonight and post my log if it fails.

#6 ramian

ramian

    Newbie

  • Members
  • 17 posts
  •  
    Singapore

Posted 29 November 2009 - 05:44 PM

Since I too am having this problem of not being able to get network access in VBOX, I'll be uploading my latest build log.Attached File  log.7z   150.07KB   303 downloads

Thanks!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users