Jump to content











Photo
- - - - -

Active@ Boot Disk (Win Edition)


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 cohenha

cohenha

    Newbie

  • Members
  • 10 posts
  •  
    Israel

Posted 24 August 2009 - 12:07 PM

How I run Active@ Boot Disk (Win Edition)
i try with iso But without any succeed

Someone knows what is way to run him

#2 sbaeder

sbaeder

    Gold Member

  • .script developer
  • 1335 posts
  • Location:usa - massachusettes
  •  
    United States

Posted 04 September 2009 - 06:39 PM

While I don't have the specifics for "aero", the Active@Boot Disk is just a pretty normal vistaPE style image. I have split it out and used it on my own boot disk the combined together the UBCD and UBCD4win (with some other images)

What I did was use 7zip to unpack the iso image, and then just use the [boot] directories file Bootable_NoEmulation.img "image" as the floppy image to boot. i.e. us that as an image - and not try to go for loading/running the iso - it's just too big. Put all the other files in the root of the CD you're creating...

That should get you going...

#3 Shirin Zaban

Shirin Zaban

    Frequent Member

  • Tutorial Writer
  • 423 posts
  • Location:Tehran
  • Interests:1_Making Unattended and Customized XP<br /><br />2_Making different types of Bootable and Multiboot CD/DVD<br /><br />3_Like to learn more about grub and grub4DOS
  •  
    Iran

Posted 04 September 2009 - 09:20 PM

How I run Active@ Boot Disk (Win Edition)
i try with iso But without any succeed

Someone knows what is way to run him

====================================
cohenha

for Active@ Boot Disk (Win Edition) i have answered (of course in replay to another
user) in post #2 of link below:

http://www.ezbsystem...t=ST;f=1;t=2818

hope will be some help

#4 DocBurN

DocBurN
  • Members
  • 6 posts
  •  
    Canada

Posted 02 August 2013 - 03:46 PM

Hi guys, i have been reading for a while and decided its about time i register :)

 

I have been playing with Easy2boot and no matter what i try.. the new Active@ Boot disk v7.5.2 dont want to load.

 

When i run the Easy2boot usb key.. the iso is there.. after a dos-style progress bar it freeze. Also tried v7.0.3 and an old one 5.x without luck.

 

All those iso work on dedicated usb keys but that defeat the purpose of building a 1 key to rule them all.. usb toolbox!

 

Any info about the newer Active@ Boot Disk working with Easy2boot would be really appreciated!

 

Thank you for your time!

 

DocBurN



#5 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13750 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 02 August 2013 - 03:53 PM

Hi guys, i have been reading for a while and decided its about time i register :)

First thing welcome :).

 

Do you think that the problem (your issue) is with:

  1. Aerostudio
  2. Active@ Boot Disk
  3. Easy2boot

Please choose one.

 

Do you think that IF you consider likely that the problem is with Easy2boot (or with Active@ Boot Disk) a request for help is to be posted on the Aerostudio Forum?

 

IF NOT, and since we don't have any connection with Active@ Boot Disk, wouldn't one of the Easy2boot threads:

http://reboot.pro/to...testers-wanted/

http://reboot.pro/to...ent-discussion/

be more suitable?

 

(translated: Please re-post your issue here: http://reboot.pro/to...ent-discussion/ ;))

 

:cheers:

Wonko



#6 DocBurN

DocBurN
  • Members
  • 6 posts
  •  
    Canada

Posted 02 August 2013 - 04:00 PM

my bad.. i did try the forum search first and not much thread was talking about that specific problem.. i'll go elsewhere.

 

did not even noticed i was in Aerostudio.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users