Jump to content











Photo
- - - - -

VistaPE and Bs Explorer Start menu Items not running


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 burnin240sx

burnin240sx
  • Members
  • 5 posts
  •  
    United States

Posted 17 November 2008 - 09:56 PM

Ok here's my issue. I have items that are on a network drive that I want to run from the start menu. in bart PE I used Nu2menu and i just mounted the drive reloaded the menu and everything works great.

In VistaPE I Can see the start menu Item and it does nothing when I click on it. the drive is mounted and if I run the command from the cmd prompt it executes just fine. If i copy the script to the VistaPE image it runs just fine as well. But I want to be able to edit the files if needed and have them run from a server.
The following is a clip form my BS_Shell.ini file.
[BS_Start.ini]

<-ItemBegin->

	ShowInAutorun=YES

	EnableInAutorun=YES

	ParentItem=Partitioning

	Caption=Full Disk Windows &#40;KILLS DATA&#41;

	ExeName=Z&#58;\scripts\hddsetup\FULLDISK.bat

	IconNumber=24

	ExeDir=Z&#58;\scripts\hddsetup\

	ShowState=NORMAL

<-ItemEnd->
And here is is the .script file that makescript made for me that I modified
Full Parition.Script

&#91;Main&#93;

Title=Full Partition &#40;KILLS DATA&#41; 

Description=This script will include Full Partition &#40;KILLS DATA&#41;  in your PE build.

Selected=True

Level=5

Version=001

Date=11/17/2008

Author=Georgia Tech - School of Physics

Credit=Boot Land Community.



&#91;Variables&#93;

%ProgramEXE%=FULLDISK.bat

%ProgramFolder%=hddsetup

%ProgramTitle%=Full Partition &#40;KILLS DATA&#41; 



&#91;Process&#93;

RunFromRam,False

If,%CheckBoxSM%,Equal,True,Add_Shortcut,StartMenu,2. Setup HD Partitions

CopyProgram,%FBox_Source%

Process_log



&#91;Interface&#93;

Bevel_2=,1,12,21,12,171,56

TextLabel_Shortcut=&#34;Create shortcuts in &#58;&#34;,1,1,27,20,117,18,8,Normal

CheckBoxSM=&#34;StartMenu&#34;,1,3,30,39,129,18,True

Bevel_Source=,1,12,233,12,243,69

TextLabel_Source=&#34;Source folder&#34;,1,1,261,17,87,25,8,Bold

FBox_Source=&#34;Z&#58;\scripts\hddsetup&#34;,1,13,253,43,206,28,dir

Am I missing something that is not letting me run files on network drives from the start menu in BS Explorer?
Please help, Thanks in advance.
-Burnin240sx




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users