Jump to content











- - - - -

How can i attach my sig?


  • This topic is locked This topic is locked
17 replies to this topic

#1 Guest_Pukanhez_*

Guest_Pukanhez_*
  • Guests

Posted 11 October 2008 - 09:37 AM

Hi, could anyone tell me how can i attach my signatrure? Is this option not availiable for newbies? Thanks:)

#2 was_jaclaz

was_jaclaz

    Finder

  • Advanced user
  • 7100 posts
  • Location:Gone in the mist
  •  
    Italy

Posted 11 October 2008 - 12:46 PM

Hmmm, :confused1: I am wondering about the reason why you ask.

I mean, this is your first post, and it is related to "how can I attach my signature", that makes me presume that the only reason why you joined is to somehow publish your signature. :cheers:

I would be curious to know whether this assumption is correct, or, however, what there is so important about your signature.

:cheers:

jaclaz

#3 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 11 October 2008 - 05:38 PM

If you look carefully through 'My Controls' you will find it.

I think that you did not have the 'careful look' until now.

If yes there would be no discrepance between 'From' = Tanzania and 'Country' = Afghanistan.

Or maybe you try to kid us? In this case you should try to enjoy a different forum with such jokes.

Peter

BTW: If your country flag is missing in the choice, PM to the admin (Jaclaz)

#4 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10544 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 11 October 2008 - 07:47 PM

Most likely another spam member, the worse thing is that they register with gmail accounts in most cases and this makes it a bit hard to distinguish between genuine members or spammers.

btw: Jaclaz, congratulations on your 3000th post!! :confused1:

#5 Guest_Pukanhez_*

Guest_Pukanhez_*
  • Guests

Posted 12 October 2008 - 01:51 AM

Hi, could anyone tell me how can i attach my signatrure? Is this option not availiable for newbies? Thanks:)

#6 TheHive

TheHive

    Platinum Member

  • .script developer
  • 4163 posts

Posted 12 October 2008 - 07:06 AM

Welcome to the Community,

1. Top Right select
My Controls

2. Left side Select
Edit Signature

#7 was_jaclaz

was_jaclaz

    Finder

  • Advanced user
  • 7100 posts
  • Location:Gone in the mist
  •  
    Italy

Posted 12 October 2008 - 02:53 PM

Merged another thread started by same user.

If he is a SPAMmer he is a "queer" kind....:confused1:

jacaz

#8 MedEvil

MedEvil

    Platinum Member

  • .script developer
  • 7771 posts

Posted 12 October 2008 - 05:00 PM

Since he used the exact same post both times and he doesn't seem to be, in the least bit, interested in PE.
I would say it's save to say, Spammer with one click predefined posts, if not even a bot.

:confused1:

#9 TheHive

TheHive

    Platinum Member

  • .script developer
  • 4163 posts

Posted 12 October 2008 - 05:10 PM

Bots seems to be getting smarter. We have to see if he/she/bot posts back.

#10 amalux

amalux

    Platinum Member

  • Tutorial Writer
  • 2813 posts
  •  
    United States

Posted 12 October 2008 - 05:17 PM

Speaking of signatures, I'm curious about yours, which makes no sense to me and sends me here:
Image1.JPG

:confused1:

#11 was_jaclaz

was_jaclaz

    Finder

  • Advanced user
  • 7100 posts
  • Location:Gone in the mist
  •  
    Italy

Posted 12 October 2008 - 05:21 PM

THe link in TheHive signature:
http://www.boot-land...php?ind=gallery

works for me, but of course I have full access.

Maybe some "strange" permission (or deny of it) has creeped into the "Tutorial Writer" Group? :cheers:

I'll ask Nuno to check them. :confused1:

jaclaz

#12 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 12 October 2008 - 05:25 PM

Speaking of signatures, I'm curious about yours, which makes no sense to me and sends me here:
Image1.JPG

:confused1:

I tried and I propably could add an image (Started to add and got a page to define my picture, but in the test I did not continue).

Maybe it is a question for the site admins.

Peter

#13 amalux

amalux

    Platinum Member

  • Tutorial Writer
  • 2813 posts
  •  
    United States

Posted 12 October 2008 - 05:35 PM

Thanks guys, this happens often that someone will post a link like this and I'll receive a similar error attempting to go there. I guess I've been placed on a 'watch list' :confused1:

#14 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 12 October 2008 - 06:29 PM

Thanks guys, this happens often that someone will post a link like this and I'll receive a similar error attempting to go there. I guess I've been placed on a 'watch list' :confused1:

:cheers:
I think you know that you would never be set intentionally to the assumed 'watch list'

But who knows how the forum's software decides ????

Peter

#15 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10544 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 12 October 2008 - 08:26 PM

The gallery is based on mkportal and it shouldn't last much longer once we finish the forum reorganization.

In the meanwhile I'll prepare a standalone image upload system to share images here on the forum without worries about disk space.

I'm already working on this feature as we speak.

:confused1:

#16 amalux

amalux

    Platinum Member

  • Tutorial Writer
  • 2813 posts
  •  
    United States

Posted 12 October 2008 - 08:43 PM

The gallery is based on mkportal and it shouldn't last much longer once we finish the forum reorganization.

In the meanwhile I'll prepare a standalone image upload system to share images here on the forum without worries about disk space.

I'm already working on this feature as we speak.

:cheers:

Thanks again guys but I was really just kidding! :confused1: - Actually, I like the present upload/attach system the way it is and couldn't understand why there was a separate 'Image Gallery' page. However, I do understand that the space limitation issue is a big concern to many and hope that it gets resolved to the satisfaction of all involved :cheers:

:cheers:

#17 Guest_Pukanhez_*

Guest_Pukanhez_*
  • Guests

Posted 13 October 2008 - 08:11 AM

Hi, this is a test post.
Delete it to recieve no further posts.
Sorry
[LINK REMOVED]

#18 was_jaclaz

was_jaclaz

    Finder

  • Advanced user
  • 7100 posts
  • Location:Gone in the mist
  •  
    Italy

Posted 13 October 2008 - 08:27 AM

Ok, I'm done with you.

User Pukanhez banned, his IP also.

jaclaz




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users