Jump to content











Photo
- - - - -

Hi Please Help, 0xc000000f Error [USB] + Image Problem


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 Rudebox

Rudebox

    Member

  • Members
  • 32 posts
  •  
    Israel

Posted 22 July 2008 - 08:37 PM

Hi,

I Have VistaPE v.12 [Beta 3]

I Used Vista DVD [I Have ISO , And Daemon Tools, So I Used With Virtual DVD]

I Used MY DiskOnKey 8GB [NTFS] To Boot.

All In Copy Was OK.

But When I Do Restart And Try to boot i get this error :

http://img103.images.../img2633vb1.jpg

[High Quality Picture You Can Read The Error]

What To Do?

Thanks

#2 pretender

pretender
  • Members
  • 6 posts
  •  
    Canada

Posted 22 July 2008 - 08:58 PM

what boot method did you use ?

Multi, From ram, CD ?

did you include grub4dos ?

sounds like you need to, always worked for me. :cheers:

#3 Rudebox

Rudebox

    Member

  • Members
  • 32 posts
  •  
    Israel

Posted 22 July 2008 - 09:01 PM

Include + Not Include Grub4dos [Tired 2 times]

And I Used MultiBoot method.

[ EDIT : I Tired To Burn This Iso With Nero With 4X Speed And Still Don't Work :cheers: ]

What To Do ?

Thanks.

#4 pretender

pretender
  • Members
  • 6 posts
  •  
    Canada

Posted 22 July 2008 - 09:16 PM

when you were building your project did the grub4dos gui pop up and did you select the disk to install to and refresh part list, then select whole disk, click on install.

in root dir of your usb there should be a bootmgr, menu.lst and grldr file.

#5 Rudebox

Rudebox

    Member

  • Members
  • 32 posts
  •  
    Israel

Posted 22 July 2008 - 09:20 PM

This is what i do And the grub4dos was work.
I See The menu with background.

then i Click Enter To Choose VistaPe

and then the error coming . :cheers:

[Edit : I Dont Know What To Do ! I Tired Standard In RAM Method And Still Dont Work!]

Thanks.

#6 Rudebox

Rudebox

    Member

  • Members
  • 32 posts
  •  
    Israel

Posted 22 July 2008 - 10:22 PM

OMG!! I Very Need It

I Have Vista SP1 In My Computer If Its Help.

I Tired Right Now With WAIK SP1

And Its Give Me The Same Error OH.

What To Do ?

Thanks.


[EDIT - I TIRED WITH FAT32 Partition And Same Error,=[ ]

#7 was_jaclaz

was_jaclaz

    Finder

  • Advanced user
  • 7100 posts
  • Location:Gone in the mist
  •  
    Italy

Posted 23 July 2008 - 07:44 AM

Read these:
http://www.boot-land...?showtopic=2420
http://www.boot-land...p?showtopic=431


Post your log.htm, possibly compressed in a .zip or .7z archive.

jaclaz

#8 Rudebox

Rudebox

    Member

  • Members
  • 32 posts
  •  
    Israel

Posted 23 July 2008 - 11:52 AM

Now I Have 2 Errors.
One With Pic And
The Second In log.html
http://img165.images...1/424242uv6.jpg

[IF SOMONE SEE THIS AND CAN HELP ME PLEASE COME TO CHAT :cheers: ]

Thanks.

Attached Files

  • Attached File  log.html   23.61KB   434 downloads


#9 was_jaclaz

was_jaclaz

    Finder

  • Advanced user
  • 7100 posts
  • Location:Gone in the mist
  •  
    Italy

Posted 23 July 2008 - 12:51 PM

The log you posted is only relative to running

Processing section: [MakeUSB] in file: [Create ISO/CD/USB]



You need to remove your previous attempts, and re-run the project from scratch, then post THAT log.

Make sure that winbuilder.exe is in a "simple" path, like "C:\winbuilder\winbuilder.exe", with no spaces, rather than in something like:
"C:\Documents and Settings\My test of the Winbuilder app\first try\"

Re-download the vistaPE project using the Winbuilder internal downloader.
You should get a setup like:
C:\Winbuilder\Projects\VistaPE-Core\

jaclaz

#10 Rudebox

Rudebox

    Member

  • Members
  • 32 posts
  •  
    Israel

Posted 23 July 2008 - 01:00 PM

I Will Try Thanks.

Oh And Whats This The Play Button ?

#11 Rudebox

Rudebox

    Member

  • Members
  • 32 posts
  •  
    Israel

Posted 23 July 2008 - 03:25 PM

Thanks For All Its Work Perfect I Fix it.

But 2 Questions

Why its Do ERROR IN ESET NOD332? [IN SCRIPT]

i Enter to keyboard Layout Changer And
Put the 2 words and its tell me not found!!

what to do ?

thanks

#12 was_jaclaz

was_jaclaz

    Finder

  • Advanced user
  • 7100 posts
  • Location:Gone in the mist
  •  
    Italy

Posted 23 July 2008 - 03:45 PM

And again, if you do not post the log, it will be difficult or impossible to help you.

jaclaz

#13 Rudebox

Rudebox

    Member

  • Members
  • 32 posts
  •  
    Israel

Posted 23 July 2008 - 05:56 PM

Sorry And Thanks.

Nevermind forget the NOD32 I Downloaded Portable.

In VistaPE

I Go To Start > Settings\System [Dont Remember] > Change Keyboard Language

I Type HE [Hebrew , My Language] And Dont Found.

Well, I Tired Alot Of Languages And All Not Found.

How Can I Write In Hebrew IF Its FOUND NOTHING ?

Thanks.

#14 was_jaclaz

was_jaclaz

    Finder

  • Advanced user
  • 7100 posts
  • Location:Gone in the mist
  •  
    Italy

Posted 23 July 2008 - 06:31 PM

Again, and this is the THIRD and LAST time I will tell you, post your log, we are not telepaths, nor magicians.

By having a look at it someone may be able to help you, without this piece of information it would be a "hit and miss" game that I guess no one is willing to play.

jaclaz




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users