Jump to content











Photo
* * * * * 2 votes

WindowsGate


  • Please log in to reply
44 replies to this topic

#26 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13748 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 17 July 2010 - 03:00 PM

It doesn't make sense.:thumbup:
The variable %Archive% is defined at the beginning of the batch, in a "common" part, before BOTH the /L and /LS calls, it cannot be valid in /L and NOT in /LS. :cheers:

WHICH version are you using?
The 0.06 version is 5768 bytes in size!

Results with version 0.06:
http://www.boot-land...?...10783&st=14
http://www.boot-land...?...st&id=10835


The one 4658 bytes in size is version 0.01! :thumbup:

:cheers:
Wonko

#27 ktp

ktp

    Silver Member

  • Advanced user
  • 733 posts

Posted 17 July 2010 - 03:37 PM

You are correct, I was using version 001 as you could already observed since my 'dir' output in previous posts. With 006 version, everything works!

My bad version comes from a redirect to this post :
http://www.boot-land...?...=10783&st=0

and in the first topic it has 001 version attached in your post.
Maybe you need to strip out such old versions ?

#28 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13748 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 17 July 2010 - 04:19 PM

Maybe you need to strip out such old versions ?

Or maybe you need to read something beyond first post? :cheers:

Or more generally take note that by convention UNLESS OTHERWISE STATED anything is always related to LAST version of a program or .script....:thumbup:

:thumbup:
Wonko

#29 Lancelot

Lancelot

    Frequent Member

  • .script developer
  • 5013 posts
  • Location:Turkiye/Izmir
  • Interests:*Mechanical stuff and Physics,
    *LiveXP, BartPE, SherpyaXPE,
    *Basketball and Looong Walking,
    *Buying outwear for my girlf (Reason: Girls are stupid about buying bad stuff to make themselves uglier :))
    *Girls (Lyric: Girl,...., You will be a womann, Soon)
    *Answering questions for "Meaning of life",
    *Helping people,

    Kung with LiveXP, Fu with Peter :)
  •  
    Turkey

Posted 17 July 2010 - 11:27 PM

Hi jaclaz,

I disagree with you, it is more convenient collecting all versions at post 1 by the author.
On the other hand, I know you are one of very rare person (well only one I can say) who intentionally do not follow this common sense idea with the purpose of ...... at least thanks for the new text of warning on post 1 :thumbup:

#30 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13748 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 17 July 2010 - 11:43 PM

I disagree with you, it is more convenient collecting all versions at post 1 by the author.

Let's clear this point also, should it be the case, it's me that is disagreeing with you - again that's by definition/convention. :cheers:

Sure :cheers:, it is more convenient for the lamers and leechers and more generally for lazy people to have the possibility to just click on the file attached to first post, skipping ANY useful info that may be posted later. (mind you this is a general description, and does not apply specifically to ktp and this unfortunate accident)

Ok, so you were WRONG, you weren't disagreeing with me.

BUT I can disagree anyway by pointing out how the above is convenient for the users, and NOT for the Author.

Let's see...
  • if I keep first post updated with latest release and edit it each time with the info on the thread it is more work for me....
  • if I don't and users are "forced" to read at least skim through the thread it is more work for you... (and BTW user would probably have an occasion to learn something on the usage of the thingy or anyway learn something)

Now what could I choose....

...let me think...:thumbup:

BTW, maybe you could move this whole chunk of nonsense to the thread about the wbunzip batch, in order to "clean" the present one? :thumbup:

:cheers:
Wonkp

#31 Lancelot

Lancelot

    Frequent Member

  • .script developer
  • 5013 posts
  • Location:Turkiye/Izmir
  • Interests:*Mechanical stuff and Physics,
    *LiveXP, BartPE, SherpyaXPE,
    *Basketball and Looong Walking,
    *Buying outwear for my girlf (Reason: Girls are stupid about buying bad stuff to make themselves uglier :))
    *Girls (Lyric: Girl,...., You will be a womann, Soon)
    *Answering questions for "Meaning of life",
    *Helping people,

    Kung with LiveXP, Fu with Peter :)
  •  
    Turkey

Posted 18 July 2010 - 12:04 AM

Let's clear this point also, should it be the case, it's me that is disagreeing with you - again that's by definition/convention. :thumbup:

Noooo :cheers: .

Yep I already know your goal ("purpose of....")........ and I am sure you know I know .... :cheers: .

This is a situation of having 2 different path of choose, no midway, you choose A, I think B is more convenient.
Hence I critisize your choice which is "I disagree with you".
On the other hand you already know path B but intentionally choose path A at first place disagreeing to path B (+people who choose that path) so "you disagree with me".
On the other hand I already know path A but already thought path B is better which as a result "I already disagree with you" before you choose path A :cheers:.
........
"Egg or Chicken, which one comes first :thumbup:."

Anyway, is ktp lazy, I do not think so. It seems you were lazy by not adding a warning post of your non-common path A (=which can be considered as a kind of mid-way, and you know i like mid-ways), and now all hopefully happy. :thumbup:

Maybe you can think of adding similar warning to all awesome jaclaz production topics in future (and maybe in time for the older ones)... or maybe not :cheers:

#32 JonF

JonF

    Gold Member

  • .script developer
  • 1185 posts
  • Location:Boston, MA
  •  
    United States

Posted 18 July 2010 - 03:08 PM

Back to the topic ... WindowsGate doesn't work on a Windows 7 target :-(.

#33 AJHacs

AJHacs
  • Members
  • 1 posts
  •  
    Vatican City State

Posted 09 May 2011 - 03:39 PM

I can't find any good links to windowsgate, can someone help me out? Seems all the old links are dead.

#34 al_jo

al_jo

    Gold Member

  • Members
  • 1218 posts
  • Location:Tellus

Posted 09 May 2011 - 03:59 PM

I can't find any good links to windowsgate, can someone help me out? Seems all the old links are dead.

If it's the script you want it's here:
http://reboot.pro/40...0407#entry30407

#35 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13748 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 09 May 2011 - 06:32 PM

...and if you want to extract the app from the .script, simply READ this thread.

;)
Wonko

#36 smallhagrid

smallhagrid

    Newbie

  • Members
  • 27 posts
  • Location:Vermont
  • Interests:Everything ?
  •  
    United States

Posted 11 May 2011 - 04:18 AM

Did the time, read all the excessive/convoluted nonsense - plumbed the ridiculously intransigent extraction method after also checking other possible sources to find it is simply GONE; and it may be had MINUS the excess effort, here:
1.1.rar

Woof.

#37 vladshishkin

vladshishkin
  • Members
  • 2 posts
  • Location:Russia
  •  
    Russian Federation

Posted 08 October 2012 - 07:06 AM

WindowsGate 1.2 RUS
http://depositfiles....2qd9jv?redirect
http://rghost.ru/40805528

#38 SIW2

SIW2

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 123 posts

Posted 26 October 2012 - 04:23 AM

Thanks Vlad.

Is there any chance of an English language version?

#39 Mikka

Mikka

    Frequent Member

  • Developer
  • 175 posts
  •  
    Germany

Posted 27 October 2012 - 11:15 AM

Nje ponemaju here too, unfortunately... :unsure:

#40 Holmes.Sherlock

Holmes.Sherlock

    Gold Member

  • Team Reboot
  • 1444 posts
  • Location:Santa Barbara, California
  •  
    United States

Posted 24 May 2013 - 02:19 AM

Back to the topic ... WindowsGate doesn't work on a Windows 7 target :-(.

 

Precisely, has anyone tested WindowsGate on Windows 7 Ultimate - 64 bit?

 

For me, it doesn't work.



#41 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13748 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 24 May 2013 - 08:27 AM

Precisely, has anyone tested WindowsGate on Windows 7 Ultimate - 64 bit?
 
For me, it doesn't work.

BUT the 1.1 does actually work for Windows 7 32 bit, right? :unsure:

I seem to understand that the 1.1 version works with the SP0 Windows 7 32 bit and did not with 7 SP1 (still 32 bit).


And any changes with the Russian 1.2 version?
(which is actually seemingly declared explicitly as being compatible with Windows 7 64 bit)
The 1.1 is "declared" as 2000/XP/2003/Vista/2008 (32/64 bit)
The 1.2 (Russian) is "declared" as 2000/XP/2003/Vista/2008/7 (32/64 bit)

:cheers:
Wonko



#42 Holmes.Sherlock

Holmes.Sherlock

    Gold Member

  • Team Reboot
  • 1444 posts
  • Location:Santa Barbara, California
  •  
    United States

Posted 24 May 2013 - 05:58 PM

I seem to understand that the 1.1 version works with the SP0 Windows 7 32 bit and did not with 7 SP1 (still 32 bit).

 

Link please.

 

 

 

And any changes with the Russian 1.2 version?

 

What should I do now? Means click where, check/un-check what?

 

windowsgate12.jpg

 

 

 

BTW, I couldn't understand how a version 1.2 can be built by a third-party for a closed-source product?



#43 Holmes.Sherlock

Holmes.Sherlock

    Gold Member

  • Team Reboot
  • 1444 posts
  • Location:Santa Barbara, California
  •  
    United States

Posted 24 May 2013 - 06:16 PM

And any changes with the Russian 1.2 version?

(which is actually seemingly declared explicitly as being compatible with Windows 7 64 bit)
The 1.1 is "declared" as 2000/XP/2003/Vista/2008 (32/64 bit)
The 1.2 (Russian) is "declared" as 2000/XP/2003/Vista/2008/7 (32/64 bit)

 

Where is it declared that the Russian one supports 64 bit? It doesn't. 

 

I selected the installation as shown in the screenshot above, checked the first check-box and a pop-up appeared saying "Windows logon password validation is: OFF".  Unfortunately it didn't work.



#44 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13748 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 25 May 2013 - 12:06 PM

Where is it declared that the Russian one supports 64 bit? It doesn't. 

On the screenshot you just posted.

 

If it doesn' t work, it means that the claim on the tool interface is incorrect.

 

:cheers:

Wonko



#45 Holmes.Sherlock

Holmes.Sherlock

    Gold Member

  • Team Reboot
  • 1444 posts
  • Location:Santa Barbara, California
  •  
    United States

Posted 25 May 2013 - 12:15 PM

BUT the 1.1 does actually work for Windows 7 32 bit, right? :unsure:
I seem to understand that the 1.1 version works with the SP0 Windows 7 32 bit and did not with 7 SP1 (still 32 bit).

 

Where has it been reported?

 

And, still it is a mystery to me.

 

BTW, I couldn't understand how a version 1.2 can be built by a third-party for a closed-source product?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users