Jump to content











Photo
- - - - -

VistaPEv10 USB + directx10 + moka5(vmware) + quake2


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 hectorma

hectorma

    Member

  • Members
  • 89 posts
  •  
    Spain

Posted 08 February 2008 - 11:56 PM

Posted Image

#2 TheHive

TheHive

    Platinum Member

  • .script developer
  • 4138 posts

Posted 09 February 2008 - 07:09 AM

Looks great. Whats the Framerate on Quake.

#3 online

online

    Silver Member

  • Advanced user
  • 767 posts

Posted 09 February 2008 - 07:31 AM

directx10

Really? :thumbsup:

Please, tell me (we) more...

#4 hectorma

hectorma

    Member

  • Members
  • 89 posts
  •  
    Spain

Posted 09 February 2008 - 01:18 PM

Posted Image

#5 hectorma

hectorma

    Member

  • Members
  • 89 posts
  •  
    Spain

Posted 09 February 2008 - 01:23 PM

Really? :thumbsup:

Please, tell me (we) more...


Directx10 Alpha by Max real

#6 online

online

    Silver Member

  • Advanced user
  • 767 posts

Posted 09 February 2008 - 03:24 PM

Directx10 Alpha by Max real

:D Oh, yes! :D
Really I tried it, but then VistaPE went in boot-loop :D and I did not try more (also because with my ForceWare script I reach OpenGL fully featured and at least for now I am satisfied so)...

However, I'm interested: can you confirm that in your environment DX10 work fine and are fully featured?
Please, can you show some further related screenshot? :thumbsup:

#7 hectorma

hectorma

    Member

  • Members
  • 89 posts
  •  
    Spain

Posted 09 February 2008 - 05:36 PM

:D Oh, yes! :D
Really I tried it, but then VistaPE went in boot-loop :D and I did not try more (also because with my ForceWare script I reach OpenGL fully featured and at least for now I am satisfied so)...

However, I'm interested: can you confirm that in your environment DX10 work fine and are fully featured?
Please, can you show some further related screenshot? :thumbsup:

Can yuo sendme you ForceWare script opnegl?
mmmm Directx not run fine, too many error in various games portables that i have probed. Queake2 and nesterj emulator run ok in vistepe with directx10. If it not installed it not run.

#8 hectorma

hectorma

    Member

  • Members
  • 89 posts
  •  
    Spain

Posted 09 February 2008 - 05:47 PM

ok, i have find forware vispape. It ok but only nvidia not ati drivers. Is posible add opengl only in vistape?

#9 online

online

    Silver Member

  • Advanced user
  • 767 posts

Posted 09 February 2008 - 07:15 PM

If it not installed it not run.

Please: and when it runs is it fast or slow?
I'm also interested in order to correlate in some way the speed of "my" OpenGL features under VistaPE (which are fast)...

Btw1: I see in your environment a Vista Taskbar/Toolbar similar to Windows Vista (> Start Orb)... how have you reached that result under VistaPE 010 with "Explorer.script"?

Btw2: I'm not an expert, but I'm afraid that without Graphics Card drivers installed then OpenGL cannot properly work in fully-featured mode (please, see screenshots: before and after nVIDIA video drivers complete installation)... and minimal features are probably not enough...

Attached Thumbnails

  • ScreenShot030.png
  • ScreenShot031.png


#10 hectorma

hectorma

    Member

  • Members
  • 89 posts
  •  
    Spain

Posted 09 February 2008 - 08:06 PM

Please: and when it runs is it fast or slow?
I'm also interested in order to correlate in some way the speed of "my" OpenGL features under VistaPE (which are fast)...

Btw1: I see in your environment a Vista Taskbar/Toolbar similar to Windows Vista (> Start Orb)... how have you reached that result under VistaPE 010 with "Explorer.script"?

Btw2: I'm not an expert, but I'm afraid that without Graphics Card drivers installed then OpenGL cannot properly work in fully-featured mode (please, see screenshots: before and after nVIDIA video drivers complete installation)... and minimal features are probably not enough...

It´s posible add ati drivers with forceware script? mmm i have used explorerv script of 2cd. The games Nes and quake run very fast. Not problem. My vistape has generic driver graphic. I like add ati drivers but i don´t know. a greeting.

#11 online

online

    Silver Member

  • Advanced user
  • 767 posts

Posted 09 February 2008 - 08:22 PM

It´s posible add ati drivers with forceware script?

Sorry, it isn't...

My vistape has generic driver graphic. I like add ati drivers but i don´t know.

Sooner or later I'm sure they will be available under VistaPE... :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users