Jump to content











Photo
- - - - -

Project with Command Line Shell


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 shajunxing

shajunxing
  • Members
  • 3 posts
  •  
    China

Posted 27 December 2007 - 02:19 PM

I tried several times, each time it reached the blue desktop with mouse and then reboot. It seems the size of the "Command Line Shell" is great less than "Graphic Shell". But I dont know whether I mistaked something or what's the point of using this option? :cheers:

#2 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 27 December 2007 - 06:54 PM

I tried several times, each time it reached the blue desktop with mouse and then reboot. It seems the size of the "Command Line Shell" is great less than "Graphic Shell". But I dont know whether I mistaked something or what's the point of using this option? :cheers:

Should work!

Please post your log that we can see what happened.

Peter

BTW: Maybe as newbie you do not know how to create the log:
  • Run your project
  • Click the log tab
  • Click the 'Save as log.html' button
  • Post log.html which you find in your BaseDir (where WinBuilder.exe resides). Please zip before posting.


#3 shajunxing

shajunxing
  • Members
  • 3 posts
  •  
    China

Posted 28 December 2007 - 08:23 AM

I've downloaded everything and tried again, it works well now, very strange :cheers:

#4 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 28 December 2007 - 08:26 AM

I've downloaded everything and tried again, it works well now, very strange :cheers:

Usually this is not caused by a change of the software behaviour.

Usually it is caused by a wrong user defined option :cheers:

Peter

#5 shajunxing

shajunxing
  • Members
  • 3 posts
  •  
    China

Posted 28 December 2007 - 09:39 AM

Usually this is not caused by a change of the software behaviour.

Usually it is caused by a wrong user defined option :cheers:

Peter


Hi, Peter. I tried nativeEx instead of LiveXP just moment ago and everything was OK except the preset of "CMD". Same thing happened - reboot over and over once meet the blue desktop and mouse :cheers: I've posted my zipped log.html as attachment.

By the way, I tried to load my ISOs from randisk using Avlgomgr and setupldr.bin, and test every settings and they will all stop at 0x0000007B. These ISOs is fine while booting directly. Some other ISOs downloaded from internet works fine.

So many questions and thanks for your reply :cheers:

Attached Files

  • Attached File  log.zip   12.1KB   203 downloads


#6 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 28 December 2007 - 10:08 AM

Hi, Peter. I tried nativeEx instead of LiveXP just moment ago and everything was OK except the preset of "CMD". Same thing happened - reboot over and over once meet the blue desktop and mouse :cheers: I've posted my zipped log.html as attachment.

By the way, I tried to load my ISOs from randisk using Avlgomgr and setupldr.bin, and test every settings and they will all stop at 0x0000007B. These ISOs is fine while booting directly. Some other ISOs downloaded from internet works fine.

So many questions and thanks for your reply :cheers:

In your project is at least missing, to set cmd as default shell.

Please compare with my project.
cmd.gif

Peter

#7 risolutore

risolutore

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 311 posts
  •  
    Italy

Posted 07 January 2008 - 08:31 PM

If you want a cmd line replacement shell try JpSoft Total Commander or 4NT...I add via "custom" folder functionality since I am not able to create a script




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users