Jump to content











Photo
- - - - -

MousDrivers error


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Olri

Olri

    Newbie

  • Members
  • 22 posts

Posted 18 July 2006 - 01:39 PM

Error = files missing: mouclass.sys and mousedrivers

http://z3.invisionfr...x...ic=122&st=0

I'm having the same problem he had the 6th post down in that topic. I expected it to be fixed a few builds back but I'm getting the same error :P Hopefully we can squash this bug once and for all :P

#2 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10545 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 18 July 2006 - 02:01 PM

psc has warned that the scripts on the last build (based on ove's explorer compatibility) were still outdated when compared to the latest improvements on this dreaded problem - I'll ensure that the next build gets more stable fixes regarding the mouse problems..

In the meanwhile, you might have better luck using psc versions of the copy and expand script still available on the older forums.

I hope they help in this case.. :P

#3 Olri

Olri

    Newbie

  • Members
  • 22 posts

Posted 18 July 2006 - 10:07 PM

Oh I remember something from BartPE. It had a problem with building from OEM cds (cds provided by a company such as Dell...) Just wondering if that could be causing the problem. :P

P.S. I added these lines to my [process-WinXP] section and seems to work well:

Echo,"Expanding driver files.."
ShellExecute,"hide","#$q%SourceDir%\i386\expand.exe#$q","#$q%SourceDir%\I386\SP2.CAB#$q -F:mouclass.sys #$q%TargetDir%\i386\system32\drivers#$q"
FileCopy,"%TargetDir%\i386\system32\drivers\mouclass.sys","%TargetDir%\i386\system32\mouclass.sys"



#4 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10545 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 18 July 2006 - 11:09 PM

Well it could be a reason..

Can you try with a win 2003 trial from the ms site? that's the one I use for my testings.. :P


Can anyone find a good mouse trap..? :P




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users