Jump to content











Photo
* * * * * 1 votes

Kaspersky Antivirus 6.2.621 For VistaPE


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 20 June 2007 - 11:15 PM

Hi :thumbup:

Lol lol use :thumbup:

Hey NightMan
I want the more disk area here (form), Does it becomes :1st:



kwb.jpg



kav6.jpg

Download Script Link
Attached File  Kav.rar   337bytes   590 downloads



#2 xplod

xplod

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 158 posts
  •  
    Germany

Posted 21 June 2007 - 11:48 AM

Hallo,

what is the way to intergrate a license Key?

Xplod

#3 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 21 June 2007 - 08:02 PM

Hallo,

what is the way to intergrate a license Key?

Xplod


Hi Xplod :1st:

Kaspersky write registration key to registry !

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertificates\SPC\Certificates\??????

?:\xVPE KAV6\Files2\Key\key.reg



#4 trohde

trohde

    Newbie

  • Deactivated
  • 15 posts
  •  
    United States

Posted 22 June 2007 - 07:24 PM

Does anyone have a complete download for this?

#5 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 22 June 2007 - 10:23 PM

Does anyone have a complete download for this?


Yes anyone Rapid or MySite :1st:

http://maxrealqnx.qu...PE/vistape.html

#6 xplod

xplod

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 158 posts
  •  
    Germany

Posted 23 June 2007 - 08:02 AM

Max_Real Qnx,

1.st thanks for the great job.

2.your script is coping the whole files into the boot.wim file.

Can you please add the option 'Run from ram (boot.wim)' so that the files can be stored outside the boot.wim.

Ths make the boot faster.

Xplod

#7 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 23 June 2007 - 09:15 PM

Max_Real Qnx,

1.st thanks for the great job.

2.your script is coping the whole files into the boot.wim file.

Can you please add the option 'Run from ram (boot.wim)' so that the files can be stored outside the boot.wim.

Ths make the boot faster.

Xplod


I'm thank you Xplod for interest :thumbup:

I'm add option 'Run from ram (boot.wim)' for v008 :thumbup:

Kaspersky Antivirus 6.2.621 v008 For VistaPE
Only script file download :
Attached File  Kaspersky_Anti_Virus_6.0.script   285.73KB   589 downloads

Full script download :
http://maxrealqnx.quotaless.com

fromram.jpg


Good luck my friend :1st:

#8 trohde

trohde

    Newbie

  • Deactivated
  • 15 posts
  •  
    United States

Posted 25 June 2007 - 07:27 PM

I tried downloading from the other link and I am getting a archive error when I try to open it. Has anyone else had a problem downloading thses files?

#9 trohde

trohde

    Newbie

  • Deactivated
  • 15 posts
  •  
    United States

Posted 25 June 2007 - 07:49 PM

I tried downloading from the other link and I am getting a archive error when I try to open it. Has anyone else had a problem downloading thses files?





Disregard last post. I used the download manager and it worked.

Next question.

Do I extract the files to the projects\Vistape\App folder ? or do I create another folder in there and extract to that?

#10 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 25 June 2007 - 08:57 PM

Disregard last post. I used the download manager and it worked.

Next question.

Do I extract the files to the projects\Vistape\App folder ? or do I create another folder in there and extract to that?


Hi Trohde :thumbup:

I'm thank you for interest :thumbup:

Please, you are extract the files to the ?:\projects\Vistape\App\xVPE KAV6

Like in the picture : http://www.boot-land...?...ost&id=2387

My new web site, there isn't problem for download: http://maxrealqnx.boot-land.net

Lol lol use :1st:

#11 trohde

trohde

    Newbie

  • Deactivated
  • 15 posts
  •  
    United States

Posted 29 June 2007 - 03:57 PM

Hi Xplod :1st:

Kaspersky write registration key to registry !

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertificates\SPC\Certificates\??????




To enter in a registry key. Do I just replace the string at the end \?????? with my product key?

#12 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 30 June 2007 - 07:41 PM

To enter in a registry key. Do I just replace the string at the end \?????? with my product key?



Yes, of course :thumbup:

In this file , you must do the variation for registration :1st:

?:\VistaPE\Projects\VistaPE\App\xVPE KAV6\Files2\Key\key.reg


Good luck :thumbup:

#13 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 27 July 2007 - 06:10 PM

Hello Max_Real Qnx,

I use your Plugin of "KAV 6". My compil is succeeded, without errors, but in the Directory "\Programs", I haven't this Programs.

I use 2 computers ==> One with "KAV 6" intalled and One without !!!

Sometimes, I have this Message at Compil :

Posted Image

Have you an idea ?

Thanks for your Help !!!

#14 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 28 July 2007 - 03:17 PM

Hi :)


Posted Image

Have you an idea ?

Please download dll.7z, extract archive dll.script file and copy / replace to(?):\VistaPE\Projects\VistaPE\Common\dll.script


Common DLL v009

v009.jpg

I use your Plugin of "KAV 6". My compil is succeeded, without errors, but in the Directory "\Programs", I haven't this Programs.

x:\Program Files\ :yahoo:

Good Luck :)

#15 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 28 July 2007 - 07:19 PM

Hi :)
Posted Image

Have you an idea ?
Common DLL v009

v009.jpg

I use your Plugin of "KAV 6". My compil is succeeded, without errors, but in the Directory "\Programs", I haven't this Programs.

x:\Program Files\ :yahoo:

Good Luck :)


Hello Max_Real Qnx,

My Compil is successfull and during the compil, I see "KAV 6" on the Screen, but no "\Program Files" and no "KAV6" are created.

Posted Image

I use your "Script" and all of your Files and Directories. Have I to update your Files and Directories with those of my "KAV6" installation ?

Thanks for your help !!!

#16 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 29 July 2007 - 09:41 AM

Hello Max_Real Qnx,

My Compil is successfull and during the compil, I see "KAV 6" on the Screen, but no "\Program Files" and no "KAV6" are created.

I use your "Script" and all of your Files and Directories. Have I to update your Files and Directories with those of my "KAV6" installation ?

Thanks for your help !!!


Hi :)

Is there one problem in another scripts ?
Is other scripts working normal ?
There is no reason to be a problem :yahoo:

noproblem.jpg

Good luck :)

#17 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 29 July 2007 - 12:40 PM

Hi :)

Is there one problem in another scripts ?
Is other scripts working normal ?
There is no reason to be a problem :yahoo:

noproblem.jpg

Good luck :)


Hello Max_real Qnx,

In fact "KAV6" is in "Boot.wim" and After Boot in "X:\Program Files".

It work like a Charm !!!

Thanks for your Kindness and your Help !!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users