Jump to content











Photo
- - - - -

Thank you Nuno Brito for Turkish Subforum


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 16 June 2007 - 08:53 AM

Thank you Nuno Brito :1st:

Good luck my friend :thumbup:

#2 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 10452 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 16 June 2007 - 09:11 AM

Glad you've liked it.. :1st:

#3 CaNaT

CaNaT

    Newbie

  • Members
  • 10 posts
  •  
    Turkey

Posted 17 June 2007 - 09:55 AM

O zaman Ben Yazıyım :1st:

Waik 'ten bitane Yaptım. VistaPe. İçinde Startnet.cmd die bi dosya var. O kapanınca windows kapanıyor mlsf. Pe Explorer Ekledim. Çalışıyor sorunsuz. ama Onu kapatınca gidiyor mlsf.


#4 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 17 June 2007 - 01:47 PM

O zaman Ben Yazıyım :thumbup:

Waik 'ten bitane Yaptım. VistaPe. İçinde Startnet.cmd die bi dosya var. O kapanınca windows kapanıyor mlsf. Pe Explorer Ekledim. Çalışıyor sorunsuz. ama Onu kapatınca gidiyor mlsf.


Merhaba CaNaT :thumbup:

Startnet.cmd anladığım kadarıyla net ortaminin calismasini sagliyor. Explorer bilindigi gibi windows'un gecerli shell (kabuk) arayuzu, alternetifler arasinda litestep var.

Ama ne yalan solim bu kadar cok sorun yasaman ilginc :thumbup:

Kolay gelsin :1st:

#5 gul

gul
  • Members
  • 2 posts
  •  
    Turkey

Posted 17 August 2007 - 10:41 AM

Merhaba,
Öncelikle, emeği geçen herkese teşekkürler.
Size bazı şeyler sormak istiyorum. Yurtdışındayım ve internet bağlantım olmadığı için bir kafeden internete şu anda ancak girebiliyorum ve kullandığım bilgisayar fransızca....

Sonuç olarak nasıl win builder ile offline olarak evde çalışabilir ve kişisel cd mi yaratabilirim? Yine türkçe ve istediğim programları ekleyerek... Bana bunları yapmak için neler gerekli olur, bunları toplu olarak indirip, üzerinde evde çalışabilir miyim?

İngilizcem iyi değil ama evde çalıştığım müddetce anlamak için yeterince zamanım olacak. Zaten herşey anlaşılır bir şekilde hazırlanmış.
Bu soruyu buraya yazmadan, forumda aratma yaptırdım ama varsa da ben bu konuya ilişkin yazı bulamadım. Eğer varsa, ben bulamadıysam şimdiden özür dilerim.

Hello,
Thank you for this area.
I want to ask something. But first sorry for my bad english.
Now I am in other country and I don't have internet connetion. How can I work offline with win builder? Is it possible or not? If it is possible, what must I download?
Normaly I searched this question in the forum, but I can't find something about this. If this subject was here and I can't find it, I am sorry already.

Thank again.
Best Regards

#6 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 10452 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 17 August 2007 - 11:05 AM

Hi Gul!

Yes, you can work offline - but only after downloading your projects from the download center.

You can also completely disable completely the internet features, just click on Tools --> Options --> Disable Network support

:loleverybody:

#7 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 17 August 2007 - 02:23 PM

Aramiza hosŸ geldin Gul :w00t:

Sonuc olarak nasil win builder ile offline olarak evde calisŸabilir ve kisŸisel cd mi yaratabilirim? Yine türkce ve istedigim programlari ekleyerek...


@ Bunun icin elinde vista kurulum cd'si olmasi gerekir. Kurulum cd'sinde ki tüm dosyalari senin belirleyecegin isimdeki bir klasöre kopyaladiktan sonra kaynak klasör olarak secmelisin.


kaynak.jpg



Winbuilder'in *.wim uzantili windows kaynak dosyalarini mount (baglama) ederek projeyi derleyebilmesi icin sisteminde wim filter sürücüsünü öncelikli olarak yüklemelisin. Buraya bkz.

Türkce programda ekleyebilirsiniz ingilizcede yalniz bir iki türkce destegi isterseniz sitemde türkce klavye ve bölgesel ayarlar script'ini indiribilirsiniz. Lütfen bkz.


Yardimci olabilecegim bir basŸka konu olursa burada olacagim.


iyi sanslar :loleverybody:

#8 gul

gul
  • Members
  • 2 posts
  •  
    Turkey

Posted 23 August 2007 - 05:01 PM

Hello Nuno Brito,
Thank you for help. I am dowloading now and then I will try it at the home. After, I will write results.
Best Regards,
Gül

Merhaba,
Ben de burada olduğuma sevindim. Normalde Vista şu anda kullanıyorum ama yaratacağım cd de tercihim vista değil xp... Çünkü henüz vista ya alışamadım ve yüklediğim bazı programlar da vista ile uyumsuzluk gösterebiliyor. Bu ve benzeri nedenlerden kaynaklı ilk tercihim xp ama senin söylediğin şekilde de indirip vista cd'si yaratacağım.
İlgin için teşekkürler...
Sanıyorum bir daha görüşeceğiz...
İyi çalışmalar,
Gül




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users