Jump to content











Photo
- - - - -

Max_Real Qnx Yardım Et ! > Help Me ?


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 CaNaT

CaNaT

    Newbie

  • Members
  • 10 posts
  •  
    Turkey

Posted 13 June 2007 - 02:47 PM

Vista PE Yaptım Kendime yalnız, Unknown Hard Error Adlı Bir Mavi Ekran Hatası Aldım. Tam Vista PE açılırken Geliyor. Nedendir Acaba ?


Unkown Hard Error !


#2 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 13 June 2007 - 02:57 PM

Vista PE Yaptım Kendime yalnız, Unknown Hard Error Adlı Bir Mavi Ekran Hatası Aldım. Tam Vista PE açılırken Geliyor. Nedendir Acaba ?
Unkown Hard Error !


Merhaba CaNaT :thumbup:

Ham hali ile hicbir script eklemeden bir dene.
Bu software genellikle yanlis yazilmis script hatalarini ozelliklede driver yuklemelerini beceremiyor.
Hatayi ancak ayiklama yontemi ile bulabilirsin.
Bunun icin her defasinda cd yakip bilgisayardan yukleme yaparak zaman kaybetmek yerine Vmware adli software'i kullanman bence daha akillica olacaktir.

www.vmware.com

biraz arastirirsan seri numarasini bularak tam surum yapabilirsin :1st:

Keske daha fazla yardimci olabilsem ama dedimya bu software daha beta asamasinda biraz ugrasman gerekecek :thumbup:

#3 CaNaT

CaNaT

    Newbie

  • Members
  • 10 posts
  •  
    Turkey

Posted 13 June 2007 - 03:01 PM

Çok Teşekkürler Kardeşim, ( Türk Olman Bir Ayrıcalık Oldu Bak :1st: )

Ben Virtual PC 2007 Kullanmaktayım. Sadece Ramdisk'i bide TR klawye yi eklemiştim. Onları çıkartıp tekrar deneyim. Yardımın için Çok saol :thumbup:

ha bide, Boot.win yolunu belirttiğimiz bir alan var. Ona normal Vista'nın Boot.Wim'i ni belirtsek çalışır mı acep ?

( Yollar Sekmesinde, Kaynak Klasör Adı altındaki yeri kastediyorum )


#4 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 13 June 2007 - 03:05 PM

Çok TeÅŸekkürler KardeÅŸim, ( Türk Olman Bir Ayrıcalık Oldu Bak :1st: )

Ben Virtual PC 2007 Kullanmaktayım. Sadece Ramdisk'i bide TR klawye yi eklemiÅŸtim. Onları Çıkartıp tekrar deneyim. Yardımın Ä°çin Çok saol :thumbup:


Ben Vmware kullaniyorum proje kaynagi vista ultimate x32 ingilizce bu iki script yüklemesinde ben bir hata ile karsilasmadim.

simdi projeyi cd'ye yaktirip fiziksel bi ortamda deneyecegim bakalim bi sorun cikartacak mi ?

#5 CaNaT

CaNaT

    Newbie

  • Members
  • 10 posts
  •  
    Turkey

Posted 13 June 2007 - 03:09 PM

Teşekkürler Bende Şimdi 32 Bit TR ninkini Deneyeceğim. Çalışırsa Haber Ederim Bilgin Olur çalışıp Çalışmadığını Öğrenmiş Olursun. Saol Kolay Gelsin.

#6 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 13 June 2007 - 05:48 PM

ha bide, Boot.win yolunu belirttiðimiz bir alan var. Ona normal Vista'nýn Boot.Wim'i ni belirtsek çalýþýr mý acep ?

( Yollar Sekmesinde, Kaynak Klasör Adi altindaki yeri kastediyorum )


Tekrar merhaba :thumbup:

Olmaz cunku kaynak klasorde kullanilan sadece boot.wim dosyasi degil ayrica install.wim dosyaside var :1st:

Fiziksel ortamda denedim sahane calisiyor bu arada windowblinds'in gercek ortamdaki bir hatasini sayende fark ettim final surumu adi altinda download'a actim. :thumbup:

Sen ne yaptin :thumbup:

#7 CaNaT

CaNaT

    Newbie

  • Members
  • 10 posts
  •  
    Turkey

Posted 13 June 2007 - 08:49 PM

Bende yine aynı hata var. Kaynak dosya olarak. Vista 32 bit sources klasörünü belirttim. Tüm scriptleri çıkardım. yine Aynı Hatayı verdi mlsf :1st: istersen msnimi atıyım pm ile ?

#8 CaNaT

CaNaT

    Newbie

  • Members
  • 10 posts
  •  
    Turkey

Posted 14 June 2007 - 09:26 AM

Acaba Microsoft Virtual PC 2007 kullanıyorum ondan mı ? Ama Virtual Box ta da denedim çalışmadı :S

#9 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 14 June 2007 - 04:48 PM

Acaba Microsoft Virtual PC 2007 kullanıyorum ondan mı ? Ama Virtual Box ta da denedim çalışmadı :S



Tekrar merhaba :thumbup:

Öncelikle su konuda bi anlasalim msn sevmiyorum o yuzden bu gibi formlari tercih ediyorum :1st:

Virtual Pc 2007 hic kullanmadim cunku bir software'in arkasinda micirosoft varsa ondan hayir gelmez ...

Bence Vmware kullan :thumbup:

Simdi bir iki soru sorucam :

1 - Elindeki kaynak vista cd'si ile hic kurulum yaptin mi ?
Belki cd icerisindeki dosyalar bozuktur !

2 - Kurulum dosyalarini Winbuilder'e cd uzerinden mi yukletiyorsun ?
Kurulum dosyalarinin tamamini hdd üzerinde bir klasöre kopyalasan iyi olur zannedersem program buna zaten izin vermiyordu galiba :thumbup:

Bunlarda bir sorun yoksa, o zaman projeni tamamladiktan sonra rw bir cd'ye yazdirip bi dene yine mavi ekran cikiyorsa o zaman virtual Pc 2007'in bir sucu yok demektir.

En ezindan bi sorun yasarsan cd bosa gitmez :thumbup:

Ama senin durumun bu son haliyle ilginc bir hal aldi, nasil oluyorda ham hali ilede script bile yuklemeden proje mavi ekran hatasi veriyor ilginc :thumbup:

Bence ana sayfadan vistape'nin zip dosyasini yeniden bi indir .

Hadi kolay gelsin :thumbup:

#10 CaNaT

CaNaT

    Newbie

  • Members
  • 10 posts
  •  
    Turkey

Posted 14 June 2007 - 04:55 PM

Merhaba Teşekkürler. Kullandığım Sürüm Winbuilder 070 belkide bundandır.
Hdd ye kopyaladığım Windows Vista'yı Rahat bi 5 kere kurmuşumdur hdd ye. Sourcespatch yerini ise D:\Vista\sources die gösteriyorum. Bir hata Çıkmıyor genel olarak ama, Denerken Mavi Ekran Alıyorum. neyse Birde CD ye çekip deneyim. Saol.


#11 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 14 June 2007 - 05:38 PM

Merhaba TeÅŸekkürler. Kullandığım Sürüm Winbuilder 070 belkide bundandır.
Hdd ye kopyaladığım Windows Vista'yı Rahat bi 5 kere kurmuÅŸumdur hdd ye. Sourcespatch yerini ise D:\Vista\sources die gösteriyorum. Bir hata Çıkmıyor genel olarak ama, Denerken Mavi Ekran Alıyorum. neyse Birde CD ye çekip deneyim. Saol.


Tekrar merhaba :thumbup:

Winbuilder'in bir sorun teskil edebilecegini zannetmiyorum.

Sadece source klasorunu degil cd icerisindeki dosyalarin tamamini bir klasore kopyalamayi dene !

Simdi surada bir anlasalim projeyi olusturma asamasinda senin sistemin mi, cokuyor yoksa projesini olusturdugun vistape.iso dosyasi mi ?


Projeni hangi isletim sistemi uzerinde olusturuyorsun ?
Ben Windows Xp'de olusturuyorum.
Eger vista uzerinde winbuilder'i calistiriyorsan mutlaka winbuilder.exe dosyasina sag klikleyip run as administrator (bunun turkcesinin karsiligi tam olarak nedir bilmiyorum) modunda calistirmalisin :thumbup:

Birde arka planda calisan kotu kod engelleyicilerini kapat ornegin Antivirus programi yada turevleri :thumbup:

Umarim sorunun kaynagini bu sayede cozebilirsin :1st:

Bye :thumbup:

#12 CaNaT

CaNaT

    Newbie

  • Members
  • 10 posts
  •  
    Turkey

Posted 14 June 2007 - 09:55 PM

Saol Cevabın için. Tekrar Deneyeceğim. Bişey Daha Var açıkcası. boot.wim'i ben kendime göre editlemiştim. Acaba bu mu yapıyor. Tekrar deneyim.

#13 CaNaT

CaNaT

    Newbie

  • Members
  • 10 posts
  •  
    Turkey

Posted 15 June 2007 - 11:02 AM

Cd den kurdum. d0000144 Unkown hard error ! aynı hata tekrar geldi.

#14 NightMan

NightMan

    Frequent Member

  • .script developer
  • 433 posts
  • Location:Russian, Moscow

Posted 15 June 2007 - 12:05 PM

People! Please write in English or use your localized topic

http://www.boot-land...-point-f39.html

#15 Max_Real Qnx

Max_Real Qnx

    Gold Member

  • Patrician
  • 1382 posts
  • Location:Istanbul
  • Interests:To be or not to be that is the question.
  •  
    Turkey

Posted 15 June 2007 - 02:43 PM

People! Please write in English or use your localized topic

http://www.boot-land...-point-f39.html


Sorry :1st:

Where Turkish International point Subforums :thumbup:
Turkish International point Subforums ABSENT :thumbup:

#16 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 15 June 2007 - 03:02 PM

Sorry :1st:

Where Turkish International point Subforums :thumbup:
Turkish International point Subforums ABSENT :thumbup:


@Nuno:

Can you create?

Peter

#17 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10562 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 15 June 2007 - 03:29 PM

The sub forum for properly discussing in Turkish language is now available: http://www.boot-land...urkish-f61.html


Have fun! :1st:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users