Jump to content











Photo

Problem with menu theme

visual problem

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 leader_dz

leader_dz
  • Members
  • 3 posts
  •  
    Algeria

Posted 25 February 2020 - 09:58 AM

hi guys i created my own multiboot with WinSetupFromUSB before i decide to use xboot program for simplicity and his theme but i get problem with menu theme look at picture below  :

  link of picture: Show Picture

 

i don't knew why ....i will be so grateful if you help me



#2 Blackcrack

Blackcrack

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 437 posts
  •  
    Germany

Posted 25 February 2020 - 11:20 AM

Salam'

 

this picture need a Google-login, please upload it on a

free img-upload provider :) Thank you :)

 

best regards

Blacky



#3 leader_dz

leader_dz
  • Members
  • 3 posts
  •  
    Algeria

Posted 25 February 2020 - 01:36 PM

show image 



#4 Blackcrack

Blackcrack

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 437 posts
  •  
    Germany

Posted 25 February 2020 - 03:58 PM

ahhh a Grub4Dos task :)

 

iss there not a Grub4Dos Tread ? anywhere ? @Nuno

 

 

best regards

Blacky



#5 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 15386 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 25 February 2020 - 06:31 PM

And the question/issue is? :unsure:

 

Open the menu.lst in a text editor, check the first few lines, compare with:

http://www.boot-land...nu.html#display

 

:duff:

Wonko



#6 leader_dz

leader_dz
  • Members
  • 3 posts
  •  
    Algeria

Posted 26 February 2020 - 09:18 PM

thanks a lot finally i get the solution ....the problem is my flash drive not read as HDD for that the grafical menu doesn't show .....i formated again and set up my flash drive as HDD

 

look at the picture 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users