Jump to content











Photo

suddenly wont work anymore please help


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 MrWizzard

MrWizzard
  • Members
  • 2 posts
  •  
    United States

Posted 02 April 2017 - 06:51 PM

i tried this one time, and i loved it

 

but then i started getting more tools i wanted on the boot usb, ever since i tried to run it the second time i get this message 

ERROR REPORT ( 04/02/2017 13:36:43 )
Please submit this error report to developer.
Operating System version  :Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1
.NET Framework version    :4.0.30319.34209
Error Message            :
Could not load file or assembly 'PGK.Extensions, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=f93e897f802ddcb7' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
StackTrace               :
   at A.V.D()
   at A.V.D(ImageItemBase , ProcessLog )
   at A.KB.D()
   at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
   at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
   at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
   at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
   at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()
 
please help with this
 
i have tried manual reg editing, running from another drive, fresh download, nothing is working
 
thanks so very much


#2 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13649 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 02 April 2017 - 07:11 PM

It looks like the USUAL, SAME error everyone has had and which solution is posted on every other thread in this subforum.

Basically you have a "wrong" assembly (as a matter of fact is XBOOT that has been coded in such a way to require that particular PKG version).

One among the many:

http://reboot.pro/to...g-gyurus260217/

 

:duff:

Wonko



#3 MrWizzard

MrWizzard
  • Members
  • 2 posts
  •  
    United States

Posted 02 April 2017 - 07:25 PM

Thanks for the help, I am a tec and I am trying to build my first boot usb instead of the 20 or something disks

I see the program is dead,the forum is dead I'm very sorry for not paying attention to this before I posted

Can you please suggest some good boot builders like xboot,I have multiple iso files hirens,ubcd dr web avg etc

Thanks for your time

#4 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13649 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 02 April 2017 - 07:29 PM

No prob :).

But take some time looking around, it is likely that someone else had your same problem, asked the same questions and already got a suitable reply ;) :
http://reboot.pro/to...r-log/?p=201336

 

:duff:

Wonko






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users