Jump to content











Photo

multiPE must not reside inside the user's profile directory!

how do u fix this?

Best Answer pscEx , 11 October 2016 - 03:28 PM

When you search in the forum, there are some reports of troubles, when Winbuilder (and it's projects) are installed in the user directory.

Therefore this warning.

A warning is just an info for the user. It does not prohibit a successful project build, and it makes no sence to "fix" it.

 

it is recommended to use a root directory of a drive to install WinBuilder, e.g. D:\winbuilder.

 

Peter

Go to the full post


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 lunaweb

lunaweb
  • Members
  • 2 posts
  •  
    South Africa

Posted 11 October 2016 - 10:23 AM

Hi 

 

Please look at the warning, "multiPE must not reside inside the user's profile directory!" 

 

I'm using XP SP2 as a source.

 

How do I fix this?

 

Thanks

 

warning_zpsrl8vybbv.jpg



#2 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12679 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 11 October 2016 - 03:28 PM   Best Answer

When you search in the forum, there are some reports of troubles, when Winbuilder (and it's projects) are installed in the user directory.

Therefore this warning.

A warning is just an info for the user. It does not prohibit a successful project build, and it makes no sence to "fix" it.

 

it is recommended to use a root directory of a drive to install WinBuilder, e.g. D:\winbuilder.

 

Peter


  • lunaweb likes this

#3 lunaweb

lunaweb
  • Members
  • 2 posts
  •  
    South Africa

Posted 28 October 2016 - 02:34 PM

Thanks Peter,

 

That solved the problem.

 

Thanks Again






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users