Jump to content











Photo
- - - - -

Unable to delete %shortcutsDir%


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 edborg

edborg

    Frequent Member

  • .script developer
  • 387 posts
  •  
    Italy

Posted 04 May 2007 - 03:21 PM

I always get this error when building native_Ex:
DirDelete - Failed to delete directory [N:\Winbuilder\Projects\nativeEx_barebone\Temp\Shortcuts]

Perhaps the folder remains in use until WB is closed?

edborg

#2 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 04 May 2007 - 03:24 PM

I always get this error when building native_Ex:
DirDelete - Failed to delete directory [N:\Winbuilder\Projects\nativeEx_barebone\Temp\Shortcuts]

Perhaps the folder remains in use until WB is closed?

edborg

This really occurs in 99,9 % of all builds.
No idea what it is.
Nuno already knows this 'feature' and (hopefully) is working on it.

The good news: Inspite of this error message the project is built well.

Peter

#3 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10557 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 04 May 2007 - 03:57 PM

Edborg, can you delete it manually using explorer? :confused1:

It's likely an open handle left by some program or wb command - if it remains locked then you should try to use Unlocker or reboot to see if can take back control of the folder.

In some rare cases it's the Antivirus who intercepts the program and will keep the folder locked to changes.

Hard to tell wich case is more apropriate - thanks for reporting this behavior. :confused1:

#4 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 04 May 2007 - 04:14 PM

Edborg, can you delete it manually using explorer? :confused1:

It's likely an open handle left by some program or wb command - if it remains locked then you should try to use Unlocker or reboot to see if can take back control of the folder.

In some rare cases it's the Antivirus who intercepts the program and will keep the folder locked to changes.

Hard to tell wich case is more apropriate - thanks for reporting this behavior. :confused1:

@Nuno: Please remember the suggestion about 'Filtering error messages'

Peter

#5 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10557 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 04 May 2007 - 04:18 PM

@Nuno: Please remember the suggestion about 'Filtering error messages'

Peter


Thanks for the reminder - funny you mention because it was indeed outside my To Do list - but I've added it back.. :confused1:

#6 by_rom

by_rom

    Member

  • Members
  • 88 posts
  •  
    Israel

Posted 19 May 2007 - 04:31 AM

There is two seperate issues.
I was able to delete all content from wb temp folder and it is not locked.
After that wb70 was started and when finished - no erros!!!
But 2 bores: administrative tools and fonts here in menu.
Practically they not hindrance,but irritate and their was'nt in previous wb version .

This is result with no errors log.

Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users