Jump to content











Photo
- - - - -

I am very lonely


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 18 June 2014 - 05:13 PM

Whenever I look at the "Online Users" at the end of the forum's page, I only see me.

 

Even Google, Facebook, etc. which usually are very curious, seem to not visit reboot.pro any more.

 

Or is it just only a forum's software issue with missing information?

 

Peter



#2 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 21 June 2014 - 06:09 PM

Bump!

 

Just to check whether the forum now shows new posts.

 

Peter



#3 Blackcrack

Blackcrack

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 316 posts
  •  
    Germany

Posted 22 June 2014 - 05:22 AM

humm... :


0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

hummmmm, there is anything wrong ..

*cry* i be very lonely too !!! *cry*

Let us together be lonely !

best regards
Blacky

*lol*

#4 alacran

alacran

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 473 posts
  •  
    Mexico

Posted 22 June 2014 - 02:34 PM

Perhaps this is the answer: http://reboot.pro/to...alneraeu-virus/

 

People using Avast or Malwarebytes Antimalware may stop coming here



#5 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 22 June 2014 - 02:39 PM

I deactivated AVAST for 10 minutes.

 

I'm still the only user ...

 

Peter



#6 florin91

florin91

    Frequent Member

  • Team Reboot
  • 197 posts
  •  
    European Union

Posted 23 June 2014 - 11:46 AM

Yep, I see this is an existing bug. I see only my username in online users, but I hoovered your username and others and it shows "online". Or maybe someone changed some settings in Admin Console? Maybe an update?

 

EDIT:

 

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users

 

How 0 members ?


Edited by florin91, 23 June 2014 - 11:49 AM.


#7 Mikorist

Mikorist

    ▂ ▃ █ ▅ ▆

  • Advanced user
  • 737 posts
  •  
    United Nations

Posted 24 June 2014 - 08:17 AM

humm... :


0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

hummmmm, there is anything wrong ..

*cry* i be very lonely too !!! *cry*

Let us together be lonely !

best regards
Blacky

*lol*

that was the issue bounded for  X_FORWARDED headers to match the user's IP address. solved ...



#8 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 10 January 2015 - 07:07 PM

The issue seems to be solved. Now I can see other visitors like google, bing, but also some members known to me.

 

But that are only very few members. Did the popularity of the forum decrease rapidly, or is there still a glitch in enumerating active users?

 

Peter



#9 TheHive

TheHive

    Platinum Member

  • .script developer
  • 4137 posts

Posted 10 January 2015 - 07:17 PM

Forum Might still be buggy!



#10 ambralivio

ambralivio

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 166 posts
  •  
    Italy

Posted 10 January 2015 - 07:29 PM

The issue seems to be solved. Now I can see other visitors like google, bing, but also some members known to me.

 

But that are only very few members. Did the popularity of the forum decrease rapidly, or is there still a glitch in enumerating active users?

 

Peter

 

Peter,

I'm also convinced that the forum is actually buggy and maybe this is the reason why most members do not actually join.

 

Only 5 posts in a day ! and I found a bit difficult to post...

 

ambralivio



#11 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 10447 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 10 January 2015 - 11:51 PM

When changing to the new server the IP address issue got sorted, was possible to re-enable the visitor stats.

 

The difference in lower numbers might come from these reasons:

1) Not all subdomains were yet brought online

2) Bots/spammers are barred more effectively than before

3) Less people interested in boot disks

4) Forum software makes it difficult to participate

 

As for 1), we're working to bring them back.

 

On point 2), changes were applied on the DNS and server. This blocks much of the unauthorized bot crawlers, in the past they were being counted as real visitors.

 

Point 3) is a fact too. Less optical drives, more computers with built-in rescue environments and other social reasons bring less people as say, compared to 2008.

 

Then we have 4), which is the same as a three years ago but I'm worried about any upgrades since it tends to lose or mangle the contents of user posts. I know it seems crazy but happened too often before. Series 4 of the forum software is now being tested for release as we speak, I don't enjoy the fact it is filled with Javascript dynamic reloading of pages. This is known to cause troubles. So I'll hold the updates until the dust settles on the new series, then upgrade mostly because of the security issues: http://community.inv...munity-suite-40

 

:cheers:


  • pscEx likes this

#12 edborg

edborg

    Frequent Member

  • .script developer
  • 387 posts
  •  
    Italy

Posted 11 January 2015 - 09:40 AM

Not sure whether this is related to the above reported malfunctioning, but in my case personal space at reboot.pro is no longer accessible.

Also, personal messages seem not to be delivered properly. They show as "not yet read" after several days.  :(

 

edborg






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users