Jump to content











Photo
- - - - -

Wireless mouse doesn´t work


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 sauaba

sauaba
  • Members
  • 3 posts
  •  
    Australia

Posted 17 May 2014 - 02:03 PM

I´m using XBOOT 1.0 Beta 14 to run Acronis Recovery Boot CD, because the program from Acronis doesn´t work with my Laptop.

But when I run the same on my Desktop, it doesn´t recognize my Wireless Mouse. So, to make it working, I must use a wired mouse.

Will there be in the future a way to run XBOOT 1.0 with wireless mouse?

thanks 



#2 steve6375

steve6375

    Platinum Member

  • Developer
  • 7039 posts
  • Location:UK
  • Interests:computers, programming (masm,vb6,C,vbs), photography,TV,films,guitars, www.easy2boot.com
  •  
    United Kingdom

Posted 17 May 2014 - 02:06 PM

Wireless mouse doesn't work after booting to Acronis, or wireless mouse doesn't work in XBOOT menu?

If latter, then no - XBOOT uses syslinux and grub4dos - there may be a wireless mouse driver for syslinux???

XBOOT development has finished now as the author died quite some time ago.



#3 sauaba

sauaba
  • Members
  • 3 posts
  •  
    Australia

Posted 17 May 2014 - 02:10 PM

The wireless mouse doesn´t work after booting to acronis.

 

Is there another program like XBOOT ?



#4 steve6375

steve6375

    Platinum Member

  • Developer
  • 7039 posts
  • Location:UK
  • Interests:computers, programming (masm,vb6,C,vbs), photography,TV,films,guitars, www.easy2boot.com
  •  
    United Kingdom

Posted 17 May 2014 - 03:16 PM

It is a problem with Acronis not XBOOT - once you have booted from XBOOT or any other boot manager/loader - the OS that you boot to, takes control of the hardware.

Acronis apparently does not contain the correct drivers to detect and install the wireless mouse driver.

Nothing to do with XBOOT! If you booted from  an Acronis CD the same thing would happen.



#5 sauaba

sauaba
  • Members
  • 3 posts
  •  
    Australia

Posted 17 May 2014 - 04:11 PM

And what about another program like XBOOT or better ?



#6 steve6375

steve6375

    Platinum Member

  • Developer
  • 7039 posts
  • Location:UK
  • Interests:computers, programming (masm,vb6,C,vbs), photography,TV,films,guitars, www.easy2boot.com
  •  
    United Kingdom

Posted 17 May 2014 - 04:12 PM

It is a problem with Acronis not XBOOT






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users