Jump to content











Photo
- - - - -

Win7 no display on resume occasionally


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 doveman

doveman

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 444 posts
  • Location:Surrey
  •  
    United Kingdom

Posted 11 June 2013 - 02:53 PM

On my MSI 990FXA-GD80 board with Phenom II X4 955, 6950 graphics card, 8GB RAM and Antec CP850 PSU, occasionally I resume from standby and the display doesn't wake up. I see the light flickering on the NIC socket on the board and my USB devices connected to a hub (mouse, keyboard, joystick) all come on (previously when I had this problem, the mouse would come on but no the keyboard but I think I fixed that by adjusting the power options for the USB hubs/ports in Device Manager).

 

The only thing I can do in this situation is to press the reset button, which is obviously not a desirable thing to have to do, so does anyone have any ideas? The 6950 is connected to my monitor via DisplayPort if that matters.



#2 doveman

doveman

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 444 posts
  • Location:Surrey
  •  
    United Kingdom

Posted 13 June 2013 - 04:38 AM

OK, so I obviously haven't fixed the USB problems either as I had this fault where the display didn't wake up last night and of the 4 hub-connected devices, only the mouse (and it's hub light) came on.

 

So if anyone has any ideas what could be causing the problem(s) please share.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users