Jump to content











Photo

what is this?

error report

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Malice

Malice
  • Members
  • 1 posts
  •  
    Russian Federation

Posted 07 April 2013 - 04:12 AM

Sorry guys, but I'm not a programmer and I do not understand what's happening! until yesterday everything worked, and now this error is issued:
 
 
 
 
ERROR REPORT ( 04/07/2013 07:26:08 )
Please submit this error report to developer.
Operating System version  :Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
.NET Framework version    :4.0.30319.18033
Error Message            :
Could not load file or assembly 'PGK.Extensions, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=f93e897f802ddcb7' or one of its dependencies. Не удается найти указанный файл.
StackTrace               :
   at A.V.D()
   at A.V.D(ImageItemBase , ProcessLog )
   at A.KB.D()
   at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
   at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
   at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
   at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
   at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()


#2 steve6375

steve6375

    Platinum Member

  • Developer
  • 7107 posts
  • Location:UK
  • Interests:computers, programming (masm,vb6,C,vbs), photography,TV,films,guitars, www.easy2boot.com
  •  
    United Kingdom

Posted 07 April 2013 - 09:46 AM

Looks like an error message... :dubbio: 



#3 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 15108 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 07 April 2013 - 10:36 AM

Looks like an error message... :dubbio: 

Nice :thumbsup:

 

@Malice

See here :):

http://reboot.pro/to...14-xboot-error/

http://reboot.pro/to...rash-iso-issue/

AND every other thread in the XBoot sub-forum is about "PGK.Extensions" error.

 

 

 

You are missing (as the error states) a required file/package:
http://reboot.pro/to...p-erd/?p=143778
try getting it and placing it in the same directory as XBOOT.
 

 

 

In your case it is very possible that some other package/tool/whatever installed a conflicting .dll or unregistered it (or whatever).

I would say just one among the many issues that a .Net based tool can cause....  :whistling:

 

:cheers:

Wonko







Also tagged with one or more of these keywords: error report

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users