Jump to content











Photo
- - - - -

Download Center


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 06 March 2007 - 04:54 PM

I did an upload of several files and tested on a different directory.
The new files are shown correct.
A download runs a while, shows progress by unchecking files and finishes w/o error message.

script.project is download correct, but all .script files are not.
They still have the old version and are still shown checked in the download tree.

Peter

EDIT: A FTP check shows that the new version is recorded in updates.ini, but the old script version i still stored.

Edited by psc, 06 March 2007 - 05:04 PM.
additional info


#2 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 06 March 2007 - 05:42 PM

A user who did an update, has a problem:
Because he has the new script.project with a changed [Verify] but does not have the according WBVerify.Script, he cannot run the project. :P

As a current workaround, I deleted the complete nativeEX-barebone content abd did a new upload oj all.

The download now brings a runnable project. :P

Peter

#3 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10549 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 06 March 2007 - 05:48 PM

You mean that new uploaded files are not overwritting the old ones on the ftp folder? :P

#4 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 06 March 2007 - 06:18 PM

You mean that new uploaded files are not overwritting the old ones on the ftp folder? :P

Looks like!

Peter

#5 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10549 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 06 March 2007 - 06:31 PM

Thanks for the testing, will work on it today! :P

#6 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 06 March 2007 - 07:26 PM

Thanks for the testing, will work on it today! :P

Maybe it is a version issue.

My upload-Winbulder is beta 6. I changed to beta 10 and will try again tomorrow.

Peter

#7 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 06 March 2007 - 07:32 PM

I tried now.

Looks :P

Peter

#8 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 07 March 2007 - 09:43 AM

My last post is not correct.
This morning the issue appeared again with version beta 10.

Peter

#9 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 07 March 2007 - 09:55 AM

Some more info

Today I upload the hivesFactory.

As to be seen, the old file is still there and ne new one is added in lowercase letters.
ucase_server.gif

updates.ini entry:

3 - hivesfactory.script=nativeEx_barebone/Basic/Build/3 - hivesFactory.Script,958d60 ...


Peter

#10 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10549 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 07 March 2007 - 10:01 AM

Thanks for this info! :P

#11 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 07 March 2007 - 10:07 AM

Thanks for this info! :P

Some more: Local generated updates.ini

3 - hivesFactory.Script=nativeEx_barebone/Basic/Build/3 - hivesFactory.Script,2d83f34a0e ...


Peter

#12 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 13 March 2007 - 11:34 AM

The 'lowercase' issue is still living. :P

After upload I use FTP to correct. :P

Peter

#13 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10549 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 13 March 2007 - 11:59 AM

:P

#14 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 20 March 2007 - 04:00 PM

With WB version 068 beta 13 the lowercase issue is fixed. :cheers:
But updates.ini does not get the new script version number :cheers:

Peter




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users