Jump to content











Photo
- - - - -

How to overcome LiveXP not run yahoo chat ??


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 damthoai18

damthoai18

    Newbie

  • Members
  • 12 posts
  •  
    Vietnam

Posted 19 April 2012 - 12:21 AM

:1st:Hello everyone :1st:

I have a problem with LiveXP, about 3 months ago I have created a live xp, yahoo chat it can run well, but after having trouble losing the data I create a new livexp add more filessystem to run the yahoo chat but when it hit the error log, look forward to helping people

Edited by damthoai18, 19 April 2012 - 12:22 AM.


#2 al_jo

al_jo

    Gold Member

  • Members
  • 1218 posts
  • Location:Tellus

Posted 19 April 2012 - 10:14 AM

Pidgin is working ok in LiveXP if that’s an alternative?
There is a script for Pidgin here:
http://al-jo.zxq.net/PidginXP.7z
Put it in:
livexpProjectsLiveXPAppsNetwork
  • damthoai18 likes this

#3 damthoai18

damthoai18

    Newbie

  • Members
  • 12 posts
  •  
    Vietnam

Posted 19 April 2012 - 11:02 AM

Pidgin is working ok in LiveXP if that’s an alternative?
There is a script for Pidgin here:
http://al-jo.zxq.net/PidginXP.7z
Put it in:
livexpProjectsLiveXPAppsNetwork

Thanks, but i want to run Yahoo chat not Pidgin

#4 al_jo

al_jo

    Gold Member

  • Members
  • 1218 posts
  • Location:Tellus

Posted 19 April 2012 - 12:11 PM

Sorry, thought you wanted to chat with Yahoo users.
http://www.pidgin.im/

#5 homes32

homes32

    Gold Member

  • .script developer
  • 1030 posts
  • Location:Minnesota
  •  
    United States

Posted 19 April 2012 - 02:31 PM

FYI: pidgin can connect to yahoo chat.

#6 damthoai18

damthoai18

    Newbie

  • Members
  • 12 posts
  •  
    Vietnam

Posted 20 April 2012 - 03:06 AM

Thanks all, I just try and it's very good




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users