Jump to content











Photo
- - - - -

Downloads portal only shows one item


  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#26 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 17 April 2012 - 12:12 PM

Let me go back to the origin of this topic. I wrote it in "new page for winbuilder.net". I'm still rather sure that the issue came up at the time of creating this URL.

Many times before, at least in the time of the 'old' server, I saw the full list.
Unfortunatelly I do not remember whether after server upgrade i also have seen the full list.

Peter

#27 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10544 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 17 April 2012 - 12:41 PM

@Nuno: stupid question - I know: did you also try it with a new created 'dummy' account?

BTW: the PC here is 14km away from my home PC's with the same things... ;)

14km is an acceptable distance. We should also test from inside a Windows PE just to make sure.. :lol:

I remembered that exists a bug tracker for IP.Downloads back at the invisionpower site (where this software is developed) and found some interesting things:
http://community.inv...issing-listing/
http://community.inv...pboard-330-r736

Apparently it has a code fix. Will try to find some time for applying this patch later tonight or tomorrow.

These seem like good news. No need to submit further reports for now.

Tomorrow we can (hopefully) resume the test, if you are using more than one machine at the same time then I recommend to keep them at a safe distance of at least 8 meters to prevent any electromagnetic interference from messing our laboratory results.

:cheers:

#28 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 17 April 2012 - 06:14 PM

Not a new report, but I'm curious.

I looked into the proposed patches, but then I got an unanswered question:
What causes the different $Res for me, 2aCD, Holmes32 etc. compared to you and Linuxbaby?
$res must be once true, and in the other case false.

Are there reboot.pro members of "first" and "second" class (just kidding)?

@Nuno, you are the only one who could have an idea. And it may be helpful for future issues when you find the difference in the data base.

Peter

#29 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10544 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 17 April 2012 - 06:30 PM

I'm not being able to make the necessary changes. The code snippet is not found on the mentioned file, probably better to just wait for the official update.

@Nuno, you are the only one who could have an idea. And it may be helpful for future issues when you find the difference in the data base.

Hi Peter, my idea is following the discussion forum where this product is developed. Right now I have no further time to dedicate on this matter as other priorities need to be attended.
  • pscEx likes this

#30 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 17 April 2012 - 06:39 PM

Ok, that reduces my time for one open issue ... :clap:

Peter

#31 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 20 April 2012 - 04:26 PM

Since this morning all categories show NO item, just an error message:

Sorry, we could not locate the page you are requesting to view. Please click here to return to the community index


(Also only for me and some selected members?)

This also prohibits to upload a new file.

Peter

#32 Holmes.Sherlock

Holmes.Sherlock

    Gold Member

  • Team Reboot
  • 1444 posts
  • Location:Santa Barbara, California
  •  
    United States

Posted 20 April 2012 - 04:30 PM

(Also only for me and some selected members?)

How can we leave you alone? Don't worry, I am with you. :loleverybody:

#33 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 20 April 2012 - 04:37 PM

New info: I was able to upload. Sorry about that fault. But the "No Item" issue still remains.

Peter

#34 florin91

florin91

    Frequent Member

  • Team Reboot
  • 197 posts
  •  
    European Union

Posted 20 April 2012 - 05:52 PM

For me it's just:


Sorry, we could not locate the page you are requesting to view. Please click here to return to the community index


Aargh ... !!!

Also, same as guest !!!

There again, when trying to change my display name I get

You do not have permission to change your display name.


Thanks!

#35 ChrisR

ChrisR

    Silver Member

  • .script developer
  • 784 posts
  •  
    France

Posted 20 April 2012 - 09:44 PM

There are 2 days, I had only one project per page displayed IE 9, Opera11 and FF11

With, when downloading :

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

And now,


Sorry, we couldn't find that!

Sorry, we could not locate the page you are requesting to view. Please click [url="http://reboot.pro/files/category/4-projects/#"][color="#225985"]here[/color][/url] to return to the community index


The good news, is that I no longer have the error when downloading ;)

#36 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 20 April 2012 - 09:58 PM

The good news, is that I no longer have the error when downloading ;)

:clap:

Peter

#37 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10544 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 20 April 2012 - 10:14 PM

One issue at a time. I have reported the category browsing defect at http://community.inv...upgrade-to-331/

I'm really not happy about this. An upgrade should never cause these kind of troubles to the community, my apologies for the current state.
  • RoyM likes this

#38 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10544 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 23 April 2012 - 08:39 AM

Ok, this problem has been solved and we have the downloads portal working again as intended.

However, this required the costs of reacquiring a license for the most recent version of IP.Downloads. Somehow I get the feeling that this as low as a company can get to force customers renewing a license for things that were otherwise working well on their own.. <_<
  • pscEx likes this

#39 Holmes.Sherlock

Holmes.Sherlock

    Gold Member

  • Team Reboot
  • 1444 posts
  • Location:Santa Barbara, California
  •  
    United States

Posted 23 April 2012 - 08:44 AM

However, this required the costs of reacquiring a license for the most recent version of IP.Downloads. Somehow I get the feeling that this as low as a company can get to force customers renewing a license for things that were otherwise working well on their own.. <_<

This is highly unethical as this is a fault in their part.

#40 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 23 April 2012 - 08:45 AM

Ok, this problem has been solved and we have the downloads portal working again as intended.


Thanks, Nuno :clap:

Peter

#41 TheHive

TheHive

    Platinum Member

  • .script developer
  • 4163 posts

Posted 23 April 2012 - 08:45 AM

As you said. Smells a bit fishy for them to Double dip you.

Thanks!

#42 florin91

florin91

    Frequent Member

  • Team Reboot
  • 197 posts
  •  
    European Union

Posted 23 April 2012 - 08:55 AM

Yeah, now works!

But what this company does it's not moral. One should read the licence that comes with this software or module, even the small letters.

And if an older version has a vulnerability, you need to renew the licence to get the new "patched" version while the old one would remain still vulnerable?
And if the upgrade caused this, how often is IPB releasing new versions?

#43 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • .script developer
  • 10544 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 23 April 2012 - 09:03 AM

As far as I'm concerned, this is crap.

Even Nexus is broken, some times we can see the details of hosting packages and some times we can't in a perfectly random manner. I also renewed the license for Nexus, waiting for the authorization before downloading/uploading the new version to the forum and see if this issue gets addressed. If a vulnerability is discovered, you have to renew the license and I think that is fair.

What is not fair is that after an upgrade to the forum, the downloads and store portals get broken even thought they are supposed to be independent.


I'm really disappointed with IPB. I'm even afraid of upgrading with the fear of whatever else gets broken. However we are forced to upgrade or it will just hurt more when the gap between version upgrades gets bigger. Crap.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users