Jump to content











Photo
* * * * * 2 votes

multiPE

win7pe vistape multiboot pe3 livecd pe2 pe1

  • Please log in to reply
586 replies to this topic

#51 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 02 October 2011 - 01:42 PM

As told, I'm in the middle of rebuilding the download.
Why do you not simply do what I suggested?

Peter

#52 Klaus21

Klaus21

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 169 posts
  •  
    Germany

Posted 02 October 2011 - 01:50 PM

Excuse me may be I understood something wrong or I have not read it properly .
Then I'll wait until I hear something new from you.

regards Klaus

#53 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 02 October 2011 - 02:16 PM

In the project of your posts 44 / 46 open the WinBuilder download center, use server multipe.winbuilder.net/Projects and download ONLY 04a.6-multiPe.script

Peter

#54 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 02 October 2011 - 04:38 PM

A new project version can be downloaded. It realized a suggestion of TheHive, do switch the different tracks by the source CD.
Some bug fixes are also included. Maybe that ends the troubles of Klaus21 ...

Please test and post results.

Peter

#55 Vortex

Vortex

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 232 posts

Posted 02 October 2011 - 06:26 PM

Hi Peter,

I downloaded and tested the latest version of MultiPE. It works fine. rundll32 is processing the registry entries and the temp & tmp environment variables are pointing correctly the temp folder in the Default User profile. The RAM disk is created successfully.

Many thanks for your efforts and thanks for maintaining this nice project.

#56 Klaus21

Klaus21

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 169 posts
  •  
    Germany

Posted 02 October 2011 - 07:54 PM

Hi Peter,
thanks for the new version. Unfortunately I still have some error messages. Sorry.

here is the log3 file.
http://www.mediafire...vd0edf8dx78u25j

regards Klaus

#57 Klaus21

Klaus21

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 169 posts
  •  
    Germany

Posted 02 October 2011 - 08:15 PM

I let everything go through individually.
It occurred only at:
"APPS - Develop - Services in and PEFactory - PEFactory" error.

Klaus

#58 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 02 October 2011 - 08:21 PM

No, I see in your log a hint to "my personal" directory structure. There is still something wrong in the upload. Please do not try anything more (wasted time) and wait for a new "uploaded" message by me. Same error

<German>Heute ist es spät genug. Morgen ist auch noch ein Tag ... </German>

Peter

#59 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13752 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 03 October 2011 - 07:50 AM

<German>Heute ist es spät genug. Morgen ist auch noch ein Tag ... </German>


Hi Scarlett, hope everything is OK :).

Besides the famous:
http://www.imdb.com/...es?qt=qt0482229

We have this:
http://www.imdb.com/...es?qt=qt0482206


;)

:cheers:
Wonko

#60 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 03 October 2011 - 08:34 AM

Corrected version of multiPE is uploaded.

The changed files can be downloaded by WinBuilder Download Center from multipe.winbuilder.net/Projects:
  • script.project (still version 3)
  • 3-ManageWims.script (version 7)
Peter

#61 Klaus21

Klaus21

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 169 posts
  •  
    Germany

Posted 03 October 2011 - 04:44 PM

Hi Peter,
thanks for the new scripts.
Was not able to test earlier, I had to play Grandpa (which is also fun)
But unfortunately still not come on.
Here's my new log4 file.
http://www.mediafire...ci1bibcfumvd7w6

regards Klaus

#62 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 03 October 2011 - 07:43 PM

Before we continue fishing in the dark, please do EXACTLY, whar is desribed here!

BTW: EXACTLY means: SKIP NONE OF THE STEPS! DO NOT ALTER ONE OF THE STEPS! NO MODIFICATION OF ANY FILE!

When you still have troubles, buy a package of dynamite, and think about how you can combine your PC with this package of dynamite ...

(Or I think about doing so with my system ...)

Peter :cheers:

#63 Klaus21

Klaus21

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 169 posts
  •  
    Germany

Posted 04 October 2011 - 05:51 PM

Hi Peter,
have all made ​​so exact as described on your homepage.

"Create an empty directory where the multiPE project should reside." --> E:\multiPE
Requirements: The disk where you create it, must be formatted in NTFS. --> YES
Download the the multiPE project from the multiPE server and unzip the "Projects" directory into E:\multiPE. *
Look here for the latest WinBuilder version, download and unzip WinBuilder into V:\multiPE. ** --> WinBuilder82.0.1.0.exe
Start WinBuilder as Admin. --> YES

've Only done two things:
1st Source -> E: \ Win7U

Click the "Source" tab and define a valid XP, Vista or Win7 x86 source. E:\Win7U (windows 7 ultimate x86
2nd PEFactory noEmulator

Click the blue triange, and watch at the build. *** --> YES

But i,ve got still same error messages.
Here is the new log file:
http://www.mediafire...66ehc555g5ztxpm

regards Klaus

#64 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 04 October 2011 - 07:03 PM

PEFactory noEmulator

Is that EXACTLY ???

I think that the "Dynamite" solution is applicable now!

Maybe before that you download any fresh Win7 trial CD and try that.

Peter

#65 PiousMinion

PiousMinion
  • Members
  • 5 posts
  •  
    United States

Posted 13 October 2011 - 08:40 AM

Hi there. I'm completely new to winbuilder and multiPE.

I followed this EXACTLY: http://multipe.winbu...iPE/StartUp.htm
  • WinBuilder resides in C:\Projects
  • MultiPE resides in C:\Projects\Projects\MultiPE
  • My xp sp3 source resides in: C:\Projects\orig
  • None of the files in my source are read only.
  • I havn't changed any options in the build.
I hit play, it builds, boots up in Qemu, I see a blue background with a mouse cursor, then it reboots automatically after about 30 seconds.

My log is here: http://www.mediafire...j45y9h/log.html

Any idea what's going on here or how to fix it?
I noticed there is a "Handled Error" where it failed to copy SP3.cab, but it doesn't say "WHY" it failed. I checked for the file and it's not corrupt or anything so I have no clue.

P.S. I really wish I could have simply attached the log. :/

#66 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 13 October 2011 - 10:05 AM

I rebuilt your configuration, and did a fresh download of multiPE.
I only defined the source C:Projectsorig and started the build.

qEmu came up with the PE, no reboot.

What is your host OS?

The "Handled error" is intended by the script author. Sometimes it is easier to give a command which might fail, than checking all conditions whether the command can be done or not.

Attach the log: IMO new members are not allowed to attach. You can attach after a certain amount of posts (I do not know how many).

Peter

#67 PiousMinion

PiousMinion
  • Members
  • 5 posts
  •  
    United States

Posted 13 October 2011 - 10:08 AM

What is your host OS?


My host OS was installed using the same exact source. XP Pro SP3 Corp

#68 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 13 October 2011 - 10:15 AM

Then I currently have no idea.

For this event class long time ago I asked for the voodoo smiley :wodoo:

Maybe you repeat the whole procedure in C:Test or similar. :showoff:

Peter

#69 PiousMinion

PiousMinion
  • Members
  • 5 posts
  •  
    United States

Posted 13 October 2011 - 10:17 AM

I will retry yet again with a different folder hierarchy. If that fails I suppose I'll try another source.
thanks for your time. :)

#70 sbaeder

sbaeder

    Gold Member

  • .script developer
  • 1335 posts
  • Location:usa - massachusettes
  •  
    United States

Posted 13 October 2011 - 04:39 PM

One other "hint"...While posting a log here is maybe ideal, using a site like MediaFire (which is free) can let you upload the file and give others easy access to it...

#71 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13752 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 13 October 2011 - 04:44 PM

Attach the log: IMO new members are not allowed to attach. You can attach after a certain amount of posts (I do not know how many).


One other "hint"...While posting a log here is maybe ideal, using a site like MediaFire (which is free) can let you upload the file and give others easy access to it...


My log is here: http://www.mediafire...j45y9h/log.html



:dubbio::whistling:

:cheers:
Wonko

#72 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 13 October 2011 - 04:45 PM

One other "hint"...While posting a log here is maybe ideal, using a site like MediaFire (which is free) can let you upload the file and give others easy access to it...

Hi Scott!
Still not completelly awakened? :cheers:
What do you think where I got his log from? :jump:

Peter :smart:

#73 sbaeder

sbaeder

    Gold Member

  • .script developer
  • 1335 posts
  • Location:usa - massachusettes
  •  
    United States

Posted 13 October 2011 - 10:10 PM

Doh...I guess I was sound asleep at the kepboard :sleeping: Thanks to both of you for the gentle bop on the head to wake me up... :blush:

:cheers:
Scott

#74 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13752 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 14 October 2011 - 08:44 AM

Doh...I guess I was sound asleep at the kepboard :sleeping: Thanks to both of you for the gentle bop on the head to wake me up... :blush:

And additiionally you should re-check that keyboard, as it seemingly has keys y and p inverted :w00t:

Which should mean that we gave you a boy on the head . :ph34r:

;) :rofl:

:cheers:
Wonko

#75 Klaus21

Klaus21

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 169 posts
  •  
    Germany

Posted 19 October 2011 - 08:24 AM

Hi Peter,
I've now tried the new version but unfortunately still the same old mistakes.
(multiPE Configuration) CopyOrExpand - Failed to copy [%BaseDir%WorkbenchmultiPE_Win7StoredWimsUlR2I5de0617601WindowsSystem32de-DEshell32.dll.mu_] to: [%BaseDir%WorkbenchmultiPE_Win7UserDatashell32.dll.mui]: Das System kann den angegebenen Pfad nicht finden.

You do not have any idea what else can I do?
Can I create the PE in a virtual environment?

regards Klaus





Also tagged with one or more of these keywords: win7pe, vistape, multiboot, pe3, livecd, pe2, pe1

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users