Jump to content











Photo
- - - - -

EASEUS Partition Master Home.script


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 sbaeder

sbaeder

    Gold Member

  • .script developer
  • 1335 posts
  • Location:usa - massachusettes
  •  
    United States

Posted 21 August 2011 - 07:38 PM

Posted Image

File Name: EASEUS Partition Master Home.script
File Submitter: sbaeder
File Submitted: 21 Aug 2011
File Updated: 22 Aug 2011
File Category: App scripts

This script allows you to add the "Free EaseUS® Partition Master 9.0 Home Edition" to the PE. For more on that tool, go to

http://www.partition...om/personal.htm

Click here to download this file

#2 bee4u

bee4u

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 172 posts
  •  
    United Kingdom

Posted 24 August 2011 - 01:52 AM

give error some file missing not working 4 me....?

#3 sbaeder

sbaeder

    Gold Member

  • .script developer
  • 1335 posts
  • Location:usa - massachusettes
  •  
    United States

Posted 24 August 2011 - 04:54 AM

give error some file missing not working 4 me....?

OK, BUT I AM NOT A MIND READER...What file is missing, whant build machine, what project? This is for X86 Win7 ONLY. Might work in other environments, but might need tweaking...

So, PLEASE post a full log of the build and error.

Scott

#4 bee4u

bee4u

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 172 posts
  •  
    United Kingdom

Posted 25 August 2011 - 03:50 AM

yes ur right no body is a mind reader...i forgot to mention the missing file name..anyway THX i managed it to work in live xp build.
one thing i noticed for any harddisk related tool to get work properly MMC script is needed .
for working in live xp i used MMC script , for weird character it showed i have to use 0804 support, chinese PRC support and Russian Language support scripts.....then it worked fine.... :1st:

#5 sbaeder

sbaeder

    Gold Member

  • .script developer
  • 1335 posts
  • Location:usa - massachusettes
  •  
    United States

Posted 25 August 2011 - 04:10 PM

OK Glad you got it working, these tools all need version specific drivers and I only enabled the renaming of the ones for 32 bit Win7/Vista...

#6 meoit

meoit

    Newbie

  • Members
  • 23 posts
  • Location:Linux
  •  
    Thailand

Posted 21 October 2011 - 10:01 AM

Do it work on LiveXP? I need it on LiveXp. Thanks!. :1st:

#7 sbaeder

sbaeder

    Gold Member

  • .script developer
  • 1335 posts
  • Location:usa - massachusettes
  •  
    United States

Posted 21 October 2011 - 06:42 PM

As it stands - I don't know. Give it a try...

#8 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13745 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 21 October 2011 - 07:13 PM

Do it work on LiveXP? I need it on LiveXp. Thanks!. :1st:



As it stands - I don't know. Give it a try...


..anyway THX i managed it to work in live xp build.
one thing i noticed for any harddisk related tool to get work properly MMC script is needed .
for working in live xp i used MMC script , for weird character it showed i have to use 0804 support, chinese PRC support and Russian Language support scripts.....then it worked fine....


Am I missing something? :unsure: :ph34r:

:cheers:
Wonko

#9 sbaeder

sbaeder

    Gold Member

  • .script developer
  • 1335 posts
  • Location:usa - massachusettes
  •  
    United States

Posted 21 October 2011 - 09:05 PM

Am I missing something? :unsure: :ph34r:

:cheers:
Wonko

NO, other than we don't know *IF* or what bee4u had to do to make it work...While I may have english as my native language (although well known I don't always use it the best or correct way), that quote says "managed it to work", not that it worked as is without any other modifications... :) SO, meoit asked, and rather than no response, I gave what I thought was an OK answer...

More complete might have been to refer him to previous post, and state that another had made it work, so it was possible, but he/she might have to fiddle with it a bit...

:cheers:
Scott

#10 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13745 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 22 October 2011 - 05:26 PM

While I may have english as my native language (although well known I don't always use it the best or correct way), that quote says "managed it to work", not that it worked as is without any other modifications... :)


Probably it's my English (or logic) that is different, you know, Vulcan heritage but Italian environment ;) but after a post like this:

for working in live xp i used MMC script , for weird character it showed i have to use 0804 support, chinese PRC support and Russian Language support scripts.....then it worked fine.... :1st:


I would have thought that it was possible to have:

Hi, I tried to add all things bee4u listed, but it doesn't work, maybe something else is missing?

OR:

Hi, I tried to add all things bee4u listed, and it works allright.



This one being illogical:

Do it work on LiveXP? I need it on LiveXp. Thanks!.


As well as this reply:

As it stands - I don't know. Give it a try...


A better one would have been:

If you trust bee4u word for it it WILL NOT work "as is" and you have to add the things he listed. Try adding those thingies and see what happens....


:cheers:
Wonko

#11 inline

inline
  • Members
  • 9 posts
  •  
    United States

Posted 04 April 2013 - 02:57 PM

This script wasn't working for me, when I tried to run it in Win7PE_SE, it would say "Error: Disk device not detected by EaseUS Partition Master, please reinstall the program and make sure you don't forbit its driver installing or related registry writing in the Anti-virus program's pop-up window."

 

I took this as a challenge as I'm still learning this new stuff (I was familar with UBCD4WIN), and looking at the logs, I saw the registry entries weren't being written to successfully, seems that some of the Reg commands have been depreciated, for example, hive_load to reghiveload and regadd to regwrite, etc. So I started banging away at this, and to my amazement got the script working!

 

Here is the new working script (I made it Version 6 now)

 ** ONLY PROBLEM IS WHEN I TRY TO MAKE A CODE BLOCK AND PASTE IN THE SCRIPT IT SAYS THE POST IS TOO LONG **

     So, how do I now share the script I fixed?



#12 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13745 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 04 April 2013 - 03:36 PM

Here is the new working script (I made it Version 6 now)

 ** ONLY PROBLEM IS WHEN I TRY TO MAKE A CODE BLOCK AND PASTE IN THE SCRIPT IT SAYS THE POST IS TOO LONG **

     So, how do I now share the script I fixed?

Compress it in a .zip file, upload it to any free hosting service, post the link.

I will download it and add it as attachment (members with less than - if I remember correctly - 50 posts) have the attachments disabled.

The board software has already botched (TWICE or THRICE :w00t: :ph34r:) all CODE posted (and possibly has set some new stupid limit :frusty: in CODEBOX), so it is always advised to also add the actual file, should this happen again.

 

:cheers:

Wonko


  • Nuno Brito likes this

#13 inline

inline
  • Members
  • 9 posts
  •  
    United States

Posted 04 April 2013 - 07:17 PM

OK, here is link to script.. https://dl.dropbox.c...r Homev6.Script



#14 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13745 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 05 April 2013 - 11:02 AM

OK, here is link to script.. https://dl.dropbox.c...r Homev6.Script

OK, attached it is, zipped and without spaces in name ;).

 

:cheers:

Wonko

Attached Files



#15 Voltaire

Voltaire

    Member

  • Members
  • 36 posts
  • Location:Lawrenceville,GA
  • Interests:Programming in assembler,Computers,Computers,Computers.
    SciFi,Single Malt Scotch
  •  
    United States

Posted 16 April 2013 - 05:11 AM

Until this night, I was only building up to the virtual point, and so I ignored that meassage.  NOW, that it didn't load after booting from DVD - I went through the log and saw the errors for the reg entries - but that didn't fix it as it still complained.  Did a regshot on my x64 after install and saw missing files, and different reg entries.  Running 9.2.1 - it does work if I install in the win7pe. DOH!!  Should have read the forum BEFORE I downloded version 5... :dubbio:  over 30 years in engineering & support and I am STILL relearning to "RTFM" :chair:



#16 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13745 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 16 April 2013 - 09:37 AM

  Should have read the forum BEFORE I downloded version 5... :dubbio:  over 30 years in engineering & support and I am STILL relearning to "RTFM" :chair:

Just in case :unsure:, I have this bookmarked:

http://www.galaktor....11/03/rtfm.html

which includes a nice lolcat:

Spoiler

 

which I use as a reminder.... :ph34r:

 

:cheers:

Wonko



#17 Voltaire

Voltaire

    Member

  • Members
  • 36 posts
  • Location:Lawrenceville,GA
  • Interests:Programming in assembler,Computers,Computers,Computers.
    SciFi,Single Malt Scotch
  •  
    United States

Posted 16 April 2013 - 11:51 PM

I hate cats.  That is major funny! {include endless LOL's}



#18 VeeDub

VeeDub

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 126 posts
  •  
    Australia

Posted 19 January 2017 - 11:40 PM

Hello

 

I am trying to use this script on Win8 PE

 

I have downloaded the epm.exe file into the same directory as the script and have configured the script accordingly

 

Log file of script execution attached

 

Regards

VW

Attached Files






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users