Jump to content











Photo
- - - - -

Printer and Win7PE


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 xtraildci

xtraildci

    Newbie

  • Members
  • 24 posts
  •  
    Germany

Posted 06 July 2011 - 10:49 AM

Hallo, is it possible to add Printer-Driver in Win7PE , has anyone a script. (Sorry english is not my favorite Language)

Thx

Xtrail

#2 ludovici

ludovici

    Silver Member

  • .script developer
  • 610 posts
  • Location:France
  •  
    France

Posted 06 July 2011 - 11:35 AM

Have you test my WinPE here
http://reboot.pro/14...post__p__126441

#3 xtraildci

xtraildci

    Newbie

  • Members
  • 24 posts
  •  
    Germany

Posted 06 July 2011 - 11:42 AM

No, i don`t but i will try it. Is there a scribt to add Printer Driver ???

#4 ludovici

ludovici

    Silver Member

  • .script developer
  • 610 posts
  • Location:France
  •  
    France

Posted 06 July 2011 - 11:43 AM

Yes, you have a script for printer and fax feature...

#5 xtraildci

xtraildci

    Newbie

  • Members
  • 24 posts
  •  
    Germany

Posted 06 July 2011 - 11:44 AM

I will try it and post then

Thx

#6 xtraildci

xtraildci

    Newbie

  • Members
  • 24 posts
  •  
    Germany

Posted 06 July 2011 - 11:52 AM

how can i extract this two files ???

#7 ludovici

ludovici

    Silver Member

  • .script developer
  • 610 posts
  • Location:France
  •  
    France

Posted 06 July 2011 - 11:56 AM

Use 7-Zip...

#8 ludovici

ludovici

    Silver Member

  • .script developer
  • 610 posts
  • Location:France
  •  
    France

Posted 08 July 2011 - 11:15 AM

Hello xtraildci :thumbsup:

I will try it and post then
Have you test my script ?

Have you a success with uncompress my files ?

#9 xtraildci

xtraildci

    Newbie

  • Members
  • 24 posts
  •  
    Germany

Posted 11 July 2011 - 06:44 AM

Sorry, i try to build, but i get error-messages like this :

Failed to copy [%BaseDir%\Temp\Win7PE_SE\1Mount\InstallWimSrc\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\netathr.inf_x86_neutral_84d193a8278c4a9d\athr.sys] to: [%BaseDir%\Target\Win7PE_SE\Windows\System32\drivers\athr.sys]: Das System kann den angegebenen Pfad nicht finden.

Failed to copy [%BaseDir%\Temp\Win7PE_SE\1Mount\InstallWimSrc\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\netrndis.inf_x86_neutral_08c10e0b91fc5f26\rndismp6.sys] to: [%BaseDir%\Target\Win7PE_SE\Windows\System32\drivers\rndismp6.sys]: Das System kann den angegebenen Pfad nicht finden.

[Failed] FileCopy - Failed to copy [%BaseDir%\Temp\Win7PE_SE\1Mount\InstallWimSrc\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\netrndis.inf_x86_neutral_08c10e0b91fc5f26\rndismpx.sys] to: [%BaseDir%\Target\Win7PE_SE\Windows\System32\drivers\rndismpx.sys]: Das System kann den angegebenen Pfad nicht finden.

[Failed] FileCopy - Failed to copy [%BaseDir%\Temp\Win7PE_SE\1Mount\BootWimSrc\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\netl160x.inf_x86_neutral_fbd7701d33378479\160x86.sys] to: [%BaseDir%\Target\Win7PE_SE\Windows\System32\drivers\160x86.sys]: Das System kann den angegebenen Pfad nicht find


#10 ludovici

ludovici

    Silver Member

  • .script developer
  • 610 posts
  • Location:France
  •  
    France

Posted 11 July 2011 - 08:43 AM

Hello xtraildci :smiling9:
This error is not a problem...
Your Winpe build don't boot ?

#11 xtraildci

xtraildci

    Newbie

  • Members
  • 24 posts
  •  
    Germany

Posted 11 July 2011 - 03:48 PM

Sorry, i don`t understand your Question.

When i build my winpe the building prozess stopt and there are many errors like "failed to copy".
so winbuilder don`t build a iso

#12 MedEvil

MedEvil

    Platinum Member

  • .script developer
  • 7771 posts

Posted 11 July 2011 - 04:45 PM

You can go to the options menu and turn 'stop on Error' off and try again.

:cheers:

#13 paraglider

paraglider

    Gold Member

  • .script developer
  • 1729 posts
  • Location:NC,USA
  •  
    United States

Posted 12 July 2011 - 12:15 AM

But then you increase the chance of producing a PE that does not work. If those files are optional then the script should be coded accordingly.

#14 xtraildci

xtraildci

    Newbie

  • Members
  • 24 posts
  •  
    Germany

Posted 12 July 2011 - 08:06 AM

You can go to the options menu and turn 'stop on Error' off and try again.

:cheers:



The WinPE Iso is running, but there is no Printer to add. Error message "Drucker Spooler Dienst nicht gestartet". It is not possible to start this service too !!!

#15 ludovici

ludovici

    Silver Member

  • .script developer
  • 610 posts
  • Location:France
  •  
    France

Posted 12 July 2011 - 10:07 AM

Can you provide to me your Winbuilder log ?
Can you login in administrator mode in your Win7PE ? (Your workgroup must be inquire)

#16 xtraildci

xtraildci

    Newbie

  • Members
  • 24 posts
  •  
    Germany

Posted 12 July 2011 - 11:12 AM

How can i send you the log ? (it is a 7z file)

#17 ludovici

ludovici

    Silver Member

  • .script developer
  • 610 posts
  • Location:France
  •  
    France

Posted 12 July 2011 - 11:22 AM

Use http://www.mediafire.com/
And upload file and share your link generate

#18 ludovici

ludovici

    Silver Member

  • .script developer
  • 610 posts
  • Location:France
  •  
    France

Posted 12 July 2011 - 12:23 PM

If you want read the discussion about my project see here
http://reboot.pro/14...576#entry124576

#19 xtraildci

xtraildci

    Newbie

  • Members
  • 24 posts
  •  
    Germany

Posted 12 July 2011 - 01:27 PM

Use http://www.mediafire.com/
And upload file and share your link generate


Here are my log file
http://www.mediafire...r9nsrtzay6126oy

#20 ludovici

ludovici

    Silver Member

  • .script developer
  • 610 posts
  • Location:France
  •  
    France

Posted 12 July 2011 - 02:20 PM

And if you add user script and fax script...
Can you start print spooler service ?

#21 xtraildci

xtraildci

    Newbie

  • Members
  • 24 posts
  •  
    Germany

Posted 12 July 2011 - 02:37 PM

No, the error in German "Abhängigkeitsdienst nicht gestartet oder zum löschen markiert"

or in Englisch with Google Translater "Marked dependency service does not start or delete"

Edited by xtraildci, 12 July 2011 - 02:37 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users