Jump to content











Photo
- - - - -

Universal Windows 7 (SP1) image


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Technotika

Technotika

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 419 posts
  • Location:United Kingdom
  •  
    United Kingdom

Posted 20 June 2011 - 02:34 PM

Hi Guys

Been wanting to create the above for some time but the method I used to use doesn't work with SP1.
I was using shirin's guide (using SPAT and Sky Drivers etc) but now that doesn't work with SP1.

I have been looking around for a solid solution but have found there are several but seem to involve creating answer files and things.
If thats the only way to do it at the moment then so be it, but I need to ask around.

Really I was hoping for something like I was using before. Create the target machine, run a tool and set it up to pre load the drivers etc. Image and then load
onto customers PC, and then add the licence key apparopriatley at the end.

Has any one here made or know a solid solution I could use.

Thanks !

#2 maanu

maanu

    Gold Member

  • Advanced user
  • 1134 posts
  •  
    Pakistan

Posted 20 June 2011 - 03:46 PM

google for

Easy-Sysprep 3.1 RC3

#3 Technotika

Technotika

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 419 posts
  • Location:United Kingdom
  •  
    United Kingdom

Posted 20 June 2011 - 05:33 PM

Hi Maanu

This looks like it could do the job although I cant find any guides on it and the help is in chinese (i think)?
Any documentation in English you know of?

Thanks"

#4 Technotika

Technotika

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 419 posts
  • Location:United Kingdom
  •  
    United Kingdom

Posted 20 June 2011 - 09:55 PM

Has anyone used this? Easy sysprep 3.1 ?

#5 M4ctrann5

M4ctrann5
  • Members
  • 8 posts
  • Location:Mexico
  •  
    Mexico

Posted 15 July 2011 - 10:21 PM

I tried EasySysprep into a Windows 7 Ultimate SP1 (x32 & x64 bit) but without success. It sends an error when sysprepping. :dubbio:

#6 amalux

amalux

    Platinum Member

  • Tutorial Writer
  • 2813 posts
  •  
    United States

Posted 16 July 2011 - 04:58 AM

This worked for me with Win 7 SP1:
tutorial_para_crear_imagenes_universales_con_easy_sysprep

Translated (sortof):
tutorial for creating universal images with easy sysprep

Password: Tuxsis

:dubbio:


(p.s. please don't waste our time telling us it's infected with virus)

#7 Technotika

Technotika

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 419 posts
  • Location:United Kingdom
  •  
    United Kingdom

Posted 08 October 2011 - 03:25 AM

Hi Amalux
Did u use virtual box for this, or a physical system, ta.
Trying in VB and getting this all the time - thanks

edit tried on physical same error - I wonder what you did to get it to work?>

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

#8 Husain-The New Rookie

Husain-The New Rookie

    Newbie

  • Members
  • 10 posts
  • Location:Burhanpur ,{M.P} India
  • Interests:Computer Related Everything
  •  
    India

Posted 06 December 2011 - 09:25 AM

This error usually comes when u use a modified version of Se7en or u urself modified the 7 system files
i use it often without problem on a plain se7en os in VB

#9 sebus

sebus

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 360 posts

Posted 31 March 2012 - 05:54 PM

I use normal Windows sysprep or this with help of MySysprep2 , so I can fill the name of the PC (what I needed)

Never failed on VMs, desktops, laptops

sebus

#10 Uvais

Uvais

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 180 posts

Posted 31 March 2012 - 06:59 PM

Spat is working fine in 32-Bit Win7SP1 :2nd:

Edit : Download Updated SPAT from here
http://reboot.pro/10...post__p__150612

Edited by Uvais, 31 March 2012 - 07:02 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users