Jump to content











Photo
- - - - -

New Release of SARDU 2.0.4 beta 16


  • Please log in to reply
95 replies to this topic

#51 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 29 November 2011 - 11:16 AM

direct link


I have this message :

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

#52 davidecosta

davidecosta

    Silver Member

  • Developer
  • 678 posts
  • Location:Sardinia
  •  
    Italy

Posted 29 November 2011 - 12:44 PM

I don't read the error message,
You have extract alla files from the zip?
7z is updated (exe and .dll), SARDU_1 is updated...

http://imageshack.us.../404/sardu.jpg/

I've not error :(

#53 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 29 November 2011 - 02:03 PM

I don't read the error message,
You have extract alla files from the zip?
7z is updated (exe and .dll), SARDU_1 is updated...

http://imageshack.us.../404/sardu.jpg/

I've not error :(


Don't find gsar.exe !!!! Where is it ? I build it in "Windows 7".

Thanks.

#54 davidecosta

davidecosta

    Silver Member

  • Developer
  • 678 posts
  • Location:Sardinia
  •  
    Italy

Posted 29 November 2011 - 02:06 PM

I make a question, no response.
You have extracted all files?
I used win7 32 and i Used SARDU 32bit
I selected only LiveXP and Win7pe
Please tell me more info, i can't make 100 questions to know all needed :(

#55 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 29 November 2011 - 02:14 PM

I make a question, no response.
You have extracted all files?
I used win7 32 and i Used SARDU 32bit
I selected only LiveXP and Win7pe
Please tell me more info, i can't make 100 questions to know all needed :(


make a question, no response.

You have extracted all files? ==> Of Course !!!

I used win7 32 and i Used SARDU 32bit ==> Idem

I selected only LiveXP and Win7pe ==> 3 AV's, 2 Util, 2 Linux, LiveXP and Win7PE

Please tell me more info, i can't make 100 questions to know all needed :(

For Info ==> I havn't this Message with "SARDU 2.0.4 Beta 14"

Thanks.

#56 davidecosta

davidecosta

    Silver Member

  • Developer
  • 678 posts
  • Location:Sardinia
  •  
    Italy

Posted 29 November 2011 - 02:40 PM

My opinion
is one error of 7z version

Do you try to download this version?

#57 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13752 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 29 November 2011 - 02:51 PM

Haiphong, take it easy :).

The message you got is NOT "can't find gsar.exe", though UNREADABLE from the screenshot you posted, it is something like "can't find C:SARDU2~2.4B€gsar.exe".

Please try again with Sardu extracted to a PLAINLY named directory, such as (example):
C:Sardu20415
(no spaces, no hyphens, no dots, no other character apart a to z, A to Z, 0 to 9)

Verify that gsar.exe has been extracted there.

Try again.

Post a screenshot of ONLY the error message window (press ALT+PrintScreen) or use a graphic software to get only that part (so that it is readable) or type EXACTLY what is in it.

:cheers:
Wonko

#58 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 29 November 2011 - 03:18 PM

Haiphong, take it easy :).

The message you got is NOT "can't find gsar.exe", though UNREADABLE from the screenshot you posted, it is something like "can't find C:SARDU2~2.4B€gsar.exe".

Please try again with Sardu extracted to a PLAINLY named directory, such as (example):
C:Sardu20415
(no spaces, no hyphens, no dots, no other character apart a to z, A to Z, 0 to 9)

Verify that gsar.exe has been extracted there.

Try again.

Post a screenshot of ONLY the error message window (press ALT+PrintScreen) or use a graphic software to get only that part (so that it is readable) or type EXACTLY what is in it.

:cheers:
Wonko


Hello Wonko,

1) I use SARDU For Building it
2) After extract "SARDU 2.0.4 Beta 15", I haven't "gsrar.exe"

Where is it ?

Thanks for your Help.

Regards.

#59 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 29 November 2011 - 03:22 PM

I have the same Problem, when I build "SARDU" under "Windows XP Pro".

Thanks for a Solution.

#60 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 29 November 2011 - 03:32 PM

Hello Wonko,

1) I use SARDU For Building it
2) After extract "SARDU 2.0.4 Beta 15", I haven't "gsrar.exe"

Where is it ?

Thanks for your Help.

Regards.


Error !!! ==> It is "gsar.exe". and not "gsrar.exe".

#61 davidecosta

davidecosta

    Silver Member

  • Developer
  • 678 posts
  • Location:Sardinia
  •  
    Italy

Posted 29 November 2011 - 03:42 PM

Excuse me. The messagebox is of gsar.exe? I think that the error is a upgrade of seven zip. I send you a PM with a link to beta 16
You can extract all files of beta 16 a make a test? If works fine i release now beta 16

#62 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 13752 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 29 November 2011 - 03:44 PM

Yep :), as a temporary solution (until davide finds the issue and fixes it) just download gsar:
http://home.online.no/~tjaberg/
http://home.online.n...erg/gsar121.zip
and extract from it the gsar.exe (in the same place where the error message says it cannot be found).

:cheers:
Wonko

#63 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 29 November 2011 - 04:22 PM

Yep :), as a temporary solution (until davide finds the issue and fixes it) just download gsar:
http://home.online.no/~tjaberg/
http://home.online.n...erg/gsar121.zip
and extract from it the gsar.exe (in the same place where the error message says it cannot be found).

:cheers:
Wonko


I wait for David's Solution, Because, by your method (Replace gsar.exe" on the Root of "SARDU 2.0.4 Beta 15"), it don't work for me.

Thanks !!!

#64 davidecosta

davidecosta

    Silver Member

  • Developer
  • 678 posts
  • Location:Sardinia
  •  
    Italy

Posted 29 November 2011 - 04:53 PM

I understand,
New relase: SARDU 2.0.4 beta 16

Changelog:
  • Change Version of 7zip
  • Added support to fat 16


#65 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 29 November 2011 - 05:27 PM

I understand,
New relase: SARDU 2.0.4 beta 16

Changelog:

  • Change Version of 7zip
  • Added support to fat 16


Can you give me a Direct Link, Because I can't download it ?

Thanks !!!

#66 davidecosta

davidecosta

    Silver Member

  • Developer
  • 678 posts
  • Location:Sardinia
  •  
    Italy

Posted 29 November 2011 - 05:47 PM

You have a PM sent two hour ago

#67 ady

ady

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 130 posts

Posted 30 November 2011 - 12:49 AM

This little picture might help to those having problems to download.

Posted Image

When you want to download SARDU and you get to that page, you need to click where it says "skip ad" over the upper - right corner.

#68 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 30 November 2011 - 02:28 AM

Hello Davide,

With "SARDU 2.0.4 Beta 16" : It seems "NOT TO WORK" !!!

Message :

Posted Image
Uploaded with ImageShack.us

I Give up !!!

#69 davidecosta

davidecosta

    Silver Member

  • Developer
  • 678 posts
  • Location:Sardinia
  •  
    Italy

Posted 30 November 2011 - 07:45 AM

You are administrator?

#70 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 30 November 2011 - 08:40 AM

You are administrator?


Yes.

#71 davidecosta

davidecosta

    Silver Member

  • Developer
  • 678 posts
  • Location:Sardinia
  •  
    Italy

Posted 30 November 2011 - 12:41 PM

I repacked the version, try to redownload, if not works fine is the antivirus
Now the version of 7z is the same of beta 14

#72 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 30 November 2011 - 04:17 PM

I repacked the version, try to redownload, if not works fine is the antivirus
Now the version of 7z is the same of beta 14


I have this Message :

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

Then This :

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

Then "SARDU" don't finish to Build.

#73 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 30 November 2011 - 04:19 PM

Error :

The First Message is the Second !!!

#74 davidecosta

davidecosta

    Silver Member

  • Developer
  • 678 posts
  • Location:Sardinia
  •  
    Italy

Posted 30 November 2011 - 05:02 PM

Anyone have this problem?
make a test: disable the antivirus and rebuild the copy. I release 3 version for your error. Only you have this error and i don't know your steps.
If others users tell me that they have problems and, they helps me to found the error, i can solve it.

#75 Haiphong

Haiphong

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 237 posts

Posted 30 November 2011 - 05:22 PM

Anyone have this problem?
make a test: disable the antivirus and rebuild the copy. I release 3 version for your error. Only you have this error and i don't know your steps.
If others users tell me that they have problems and, they helps me to found the error, i can solve it.


I disable the antivirus and rebuild the copy ==> Same Errors !!!

It seem that the errors is given by "LiveXP" and "Win7PE".




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users