Jump to content











Photo

nativeEx_multiPE


  • Please log in to reply
126 replies to this topic

#26 larioteo

larioteo

    Member

  • Members
  • 79 posts
  •  
    European Union

Posted 13 April 2011 - 07:03 AM

Interesting site this "reboot.pro" i received an mail there is a new project available, happy clicking the link and know there isn't anything to download^^

i see no longer feature here, it is disappointing here,
@psc you should think about it what you are doing to people, first you release a new build, than you remove it, cause of nuno????

How could i say thank, when NOTHING is here to download and test?


I can only say thank that i have one more time wastet MY time for looking here for childish disputes and nothing interesting else.

#27 Ranger2000

Ranger2000
  • Members
  • 1 posts
  •  
    Australia

Posted 13 April 2011 - 07:12 AM

thx :happy_dance:

#28 Biber

Biber
  • Members
  • 4 posts
  •  
    Germany

Posted 13 April 2011 - 08:26 AM

Hallo, Peter!
Ich wollte das programm herunterladen - leider funktioniert das nicht - es erscheint folgende Fehlermeldung:

Die Verbindung wurde durch den Server beendet.
Die von Ihnen aufgerufene Adresse http://www.sedoparki...eEx_multiPE.zip ist zurzeit nicht erreichbar. Bitte überprüfen Sie die korrekte Schreibweise der Webadresse (URL) und versuchen Sie dann die Seite neu zu laden.

Ist das nur ein vorübergehender Fehler?
Gruß Sachse

#29 Biber

Biber
  • Members
  • 4 posts
  •  
    Germany

Posted 13 April 2011 - 11:04 AM

Ah ja - Download klappt wieder ... Danke!

#30 hillrb

hillrb
  • Members
  • 1 posts
  •  
    United States

Posted 13 April 2011 - 11:21 AM

Interesting site this "reboot.pro" i received an mail there is a new project available, happy clicking the link and know there isn't anything to download^^

i see no longer feature here, it is disappointing here,
@psc you should think about it what you are doing to people, first you release a new build, than you remove it, cause of nuno????

How could i say thank, when NOTHING is here to download and test?


I can only say thank that i have one more time wastet MY time for looking here for childish disputes and nothing interesting else.


The link is in the first post :happy_dance: .

-B

#31 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 13 April 2011 - 12:17 PM

The link is in the first post :happy_dance: .

-B

Right, but currently it does not work.
I'm rebuilding something.
I need propably 4 hours.

Peter

#32 paraglider

paraglider

    Gold Member

  • .script developer
  • 1716 posts
  • Location:NC,USA
  •  
    United States

Posted 13 April 2011 - 12:27 PM

I for one appreciate PscEx's work on winbuilder. I was beginning to think winbuilder had died. After months of total silence on winbuilder development it is great to see a new version.

#33 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 10452 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 13 April 2011 - 12:56 PM

Many more things are on the queue for upcoming months.

:happy_dance:

#34 Filip Hasa

Filip Hasa

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 408 posts

Posted 13 April 2011 - 01:58 PM

GARBAGE :happy_dance:

#35 jpelli

jpelli

    Newbie

  • Members
  • 11 posts
  •  
    Finland

Posted 13 April 2011 - 02:20 PM

Thanks a lot! Seems interesting but where can I download the latest Winbuilder nightly builds?

#36 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 13 April 2011 - 03:02 PM

I uploaded a new version. Link in the first post.
The new version can be optionally run under the latest official stable version 080-3 of WinBuilder.
If there are any issues under 080, please post here.

BTW: nativeEx_multi_PE can still be run under "nightlies" versions of WinBuilder.
Just uncheck the "80" checkbox in the project GUI.

BTW_1: Build time on my PC:
080 > 4 minutes 48 seconds
081 > 1 minute 42 seconds

Peter

#37 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 10452 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 13 April 2011 - 03:06 PM

Very good. This way the engine is no longer a problem for a project with a lot of potential.

:happy_dance:

#38 jpelli

jpelli

    Newbie

  • Members
  • 11 posts
  •  
    Finland

Posted 13 April 2011 - 03:08 PM

BTW_1: Build time on my PC:
080 > 4 minutes 48 seconds
081 > 1 minute 42 seconds


This is the reason I would like to test 081 but the link on your page (http://nativeex.exec.../WinBuilder.zip) does not work.

#39 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 13 April 2011 - 03:21 PM

This is the reason I would like to test 081 but the link on your page (http://nativeex.exec.../WinBuilder.zip) does not work.

Sorry, some decisions are made. The link I gave leads to an "unsupported" sandbox version, and is not longer valid now.
Currently theoretically there is only the official WB 080

Peter

#40 jpelli

jpelli

    Newbie

  • Members
  • 11 posts
  •  
    Finland

Posted 13 April 2011 - 03:33 PM

Trying to build this with WB 080 fails with

RegRead - Failed to read specified key from: [HKLM]Section: [WB-Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\GRE_Initialize] Key: [FIXEDFON.FON] to variable:: [%Font%]


Source is untouched Windows XP SP3
I ran the program on Windows 7 x64 SP1

Full log:

http://www.mediafire...37s9xzbpqv3la95

#41 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 13 April 2011 - 03:37 PM

Trying to build this with WB 080 fails with



Source is untouched Windows XP SP3
I ran the program on Windows 7 x64 SP1

Full log:

http://www.mediafire...37s9xzbpqv3la95

Got your issue. Need some time to check.

Peter

#42 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 13 April 2011 - 03:39 PM

Trying to build this with WB 080 fails with



Source is untouched Windows XP SP3
I ran the program on Windows 7 x64 SP1

Full log:

http://www.mediafire...37s9xzbpqv3la95


Mediafire link not working for me!

Peter

#43 jpelli

jpelli

    Newbie

  • Members
  • 11 posts
  •  
    Finland

Posted 13 April 2011 - 04:54 PM

Mediafire link not working for me!

Peter


I cannot attach any files, so here goes.

http://www.mediafire...7ioh7qqs/log.7z

Edited by jpelli, 13 April 2011 - 05:01 PM.


#44 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 13 April 2011 - 05:10 PM

I cannot attach any files, so here goes.

http://www.mediafire...7ioh7qqs/log.7z


I got the log. Tomorrow I'm going to check what happened.

Peter

#45 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 13 April 2011 - 06:08 PM

Trying to build this with WB 080 fails with



Source is untouched Windows XP SP3
I ran the program on Windows 7 x64 SP1

Full log:

http://www.mediafire...37s9xzbpqv3la95

My test with an untouched English XP SP3 runs well
But my host OS is XP x86.

I'll try on (German) W7 x64 tomorrow.
But that needs some time to install ...
I have the CD, but currently I do not have a free partition ...

Peter

#46 TheZeDD

TheZeDD

    Member

  • Members
  • 32 posts
  • Interests:Peace?
  •  
    United States

Posted 13 April 2011 - 06:52 PM

Tagg, and Thank You for your ideas and effort! Oh "how much easier life would of been" having something like these fancy tools years ago.

err... then again, back in the my days, life was simpler, just required more physical input or thought process, owe.. :)

point, click, zooooooooooom.............. (accident sounds) ........ its evolution my dear watson :o

:cheers:

#47 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 13 April 2011 - 07:48 PM

Tagg, and Thank You for your ideas and effort! Oh "how much easier life would of been" having something like these fancy tools years ago.

err... then again, back in the my days, life was simpler, just required more physical input or thought process, owe.. :)

point, click, zooooooooooom.............. (accident sounds) ........ its evolution my dear watson :o

:cheers:

Sorry, my bad English experience: I do not understand what you want to tell us.

Peter

#48 jpelli

jpelli

    Newbie

  • Members
  • 11 posts
  •  
    Finland

Posted 14 April 2011 - 03:10 PM

I got the log. Tomorrow I'm going to check what happened.

Peter


I managed to get 081 Nightly 2T and the previous error doesn't occur anymore, but now it stops here:

Run - Failed to find section [Depack] in file: [%BaseDir%\Projects\multiPE\Tools\HookAPIEx.Script]



#49 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 10452 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 14 April 2011 - 03:12 PM

I managed to get 081 Nightly 2T and the previous error doesn't occur anymore, but now it stops here:

Please test with the stable version.

We are trying to ensure that the project works well with for as many users as possible and this means using the version that works with current projects.

#50 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12688 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 14 April 2011 - 03:23 PM

Run - Failed to find section [Depack] in file: [%BaseDir%\Projects\multiPE\Tools\HookAPIEx.Script]

A bug in the script, I (hopefully) fixed yesterday or maybe a day before.

If it still occurs with the latest version, please post the log.

Peter




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users