Jump to content











Photo
- - - - -

Winbuilder and Drivers?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 molitar

molitar

    Newbie

  • Members
  • 19 posts
  •  
    United States

Posted 03 March 2011 - 06:14 AM

Ok I need some help. No matter how I build a project in WinBuilder because AHCI drivers have to be enabled for my AMD SB750 chipset mobo with Windows XP I have to load drivers and one thing with XP is if it's a modified image which WinBuilder is the <F6> drivers will not load and work correctly. Now in ReatogoPE the drivers load and work fine from it's own driver software plugin but when I try to use these drivers in WinBuilder they fail. I don't know how to add driver correctly for Winbuilder at all for my system. I have included the driver directory as it is in ReatogoPE so any suggestions how to include the necessary drivers in WinBuilder builds? I have tried dropping the files listed below into the driver folder but does not work. Please help. Thanks


Directory of C:\Reatogo-240\Plugin\DRIVERS_AutoHelp



Name                                                      Size  Date/Time       



Allegiance                                            <DIR>     2011/02/28 23:45

   oem44_Rtenicxp_0                                   <DIR>     2011/02/28 23:45

      Plugin.inf                                        284 b   2011/02/28 23:45

      Rtenicxp.inf                                    1,097 kb  2010/07/19 16:49

      Rtenicxp.sys                                      228 kb  2010/07/06 11:13

      RTNicProp32.dll                                    78 kb  2010/01/12 13:35

      RTNUninst32.dll                                    98 kb  2010/01/12 12:35

   oem45_AtihdXP3_0                                   <DIR>     2011/02/28 23:45

      AtihdXP3.inf                                       17 kb  2010/11/17 06:50

      AtihdXP3.sys                                       99 kb  2010/11/17 07:03

      Plugin.inf                                        238 b   2011/02/28 23:45

   Oem67_cmudax3_0                                    <DIR>     2011/02/28 23:45

      cmudax3.DLL                                        36 kb  2011/01/29 15:12

      Cmudax3.inf                                        10 kb  2011/01/29 15:12

      Cmudax3.sys                                     1,477 kb  2011/01/29 15:12

      Plugin.inf                                        248 b   2011/02/28 23:45

   Oem83_ati2mtag_0                                   <DIR>     2011/02/28 23:45

      Ati2cqag.dll                                      828 kb  2011/01/26 17:15

      Ati2dvag.dll                                      295 kb  2011/01/26 17:51

      Ati2edxx.dll                                       42 kb  2011/01/26 17:31

      Ati2erec.dll                                       52 kb  2011/01/26 17:12

      Ati2evxx.dll                                      184 kb  2011/01/26 17:31

      Ati2evxx.exe                                      624 kb  2011/01/26 17:30

      Ati2mdxx.exe                                       25 kb  2011/01/26 17:31

      Ati2mtag.inf                                      119 kb  2011/02/02 13:03

      Ati2mtag.sys                                    6,256 kb  2011/01/26 18:34

      Ati3duag.dll                                    3,935 kb  2011/01/26 17:42

      Atiadlxx.dll                                      192 kb  2011/01/26 17:21

      Atiapfxx.blb                                      141 kb  2011/01/26 17:27

      Atiapfxx.exe                                      140 kb  2011/01/26 17:27

      Atibtmon.exe                                      116 kb  2009/05/11 17:35

      Aticalcl.dll                                       52 kb  2011/01/26 18:00

      Aticaldd.dll                                    4,528 kb  2011/01/26 17:59

      Aticalrt.dll                                       56 kb  2011/01/26 18:01

      Atiddc.dll                                         52 kb  2011/01/26 17:28

      Atidemgx.dll                                      452 kb  2011/01/26 17:52

      Atiicdxx.dat                                      222 kb  2010/12/17 11:00

      Atiiiexx.dll                                      304 kb  2011/01/26 17:41

      Atikvmag.dll                                      636 kb  2011/01/26 17:23

      Atimpc32.dll                                       63 kb  2011/01/26 17:12

      Atiodcli.exe                                       44 kb  2009/06/22 11:34

      Atiode.exe                                        288 kb  2010/08/27 14:32

      Atiogl.xml                                         29 kb  2011/01/25 17:42

      Atioglxx.dll                                       16 Mb  2011/01/26 18:05

      Atiok3x2.dll                                      472 kb  2011/01/26 17:21

      Atipdlxx.dll                                      208 kb  2011/01/26 17:32

      Atitvo32.dll                                       17 kb  2011/01/26 17:21

      Ativcoxx.dll                                       23 kb  2001/11/09 11:01

      Ativva5x.dat                                        3 b   2011/01/26 17:26

      Ativva6x.dat                                      866 kb  2011/01/26 17:26

      Ativvamv.dll                                    1,086 kb  2011/01/26 17:35

      Ativvaxx.cap                                      564 kb  2011/01/26 17:26

      Ativvaxx.dll                                    2,610 kb  2011/01/26 17:27

      Oemdspif.dll                                      152 kb  2011/01/26 17:31

      Plugin.inf                                        891 b   2011/02/28 23:45



50 files in 4 directories, 44 Mb

76 Gb available from 931 Gb.





#2 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 15071 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 06 March 2011 - 08:07 PM

Same thing, three days later :thumbsup::
http://www.911cd.net...showtopic=24306

Ok I am beginning to think Winbuilder does not work! And no support at all for it! The only program that I have got to work properly with my system is ReatogoXP so I know it's not the drivers because ReatogoXP backed up my drivers and integrated them into the build just fine! But Winbuilder supposedly integrated them in but will not work at all.. I have tried the LiveXP, NaughtyPE, and the Bart integrated version and they all fail which points to a bad software Winbuilder that will not integrate drivers properly for AMD and lousy support for it where almost nobody tries to help.. even if Reatogo is so old now I know if I posted on forums their I would get assistance but reboot.pro has the worse forum software I have ever seen (not sure what horrible forum software they use it's awful) and the onlyl person on the entire forum that has tried to help is MedEvil that created NaughtyPE!


:stretcher:
Wonko




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users