Jump to content











Photo
- - - - -

Programs will not boot


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 johnzx38

johnzx38
  • Members
  • 3 posts
  •  
    United States

Posted 22 January 2011 - 01:03 PM

I have been working with Sardu for a week. There is potential for a great tool i would say. However. I am only able to get less than half of the programs downloaded and installed into Sardu to actually work properly. Some won't even boot. Any help someone would be willing to provide would be greatly appreciated. I would be happy to provide a more detailed description of what is actually happening here

#2 davidecosta

davidecosta

    Silver Member

  • Developer
  • 678 posts
  • Location:Sardinia
  •  
    Italy

Posted 22 January 2011 - 01:33 PM

I have been working with Sardu for a week. There is potential for a great tool i would say. However. I am only able to get less than half of the programs downloaded and installed into Sardu to actually work properly. Some won't even boot. Any help someone would be willing to provide would be greatly appreciated. I would be happy to provide a more detailed description of what is actually happening here

Excuse me but how i can help you if you don't tell us what not works?

See here

Version of SARDU?
ISO or USB?
Version of software who don't works?
Real PC or Virtual PC?
Tested with original software and works fine?

#3 adric

adric

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 168 posts

Posted 25 January 2011 - 09:46 PM

Hello,

Has anyone had success booting DrWeb AV from a SARDU USB flash drive?
Mine will not boot to the end. Maybe the USB support from the DrWEB ISO
is broken. Please post if it works for you.

Posted Image

SARDU Beta6
Booting from USB
DR WEB LiveCD (latest)
Same problem real PC and VMware workstation

Edited by adric, 25 January 2011 - 09:50 PM.


#4 davidecosta

davidecosta

    Silver Member

  • Developer
  • 678 posts
  • Location:Sardinia
  •  
    Italy

Posted 25 January 2011 - 10:21 PM

I don't know why, yesterday worked fine :)

My personal opinion:is an error of DrWeb

Edited by davidecosta, 25 January 2011 - 11:03 PM.


#5 adric

adric

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 168 posts

Posted 25 January 2011 - 11:16 PM

That is what I am thinking. I made a post about this in the DrWeb Forum.
I will let you know if I find out anything.

You say it worked fine yesterday. Is it broken for you too?

#6 davidecosta

davidecosta

    Silver Member

  • Developer
  • 678 posts
  • Location:Sardinia
  •  
    Italy

Posted 26 January 2011 - 09:34 AM

That is what I am thinking. I made a post about this in the DrWeb Forum.
I will let you know if I find out anything.

You say it worked fine yesterday. Is it broken for you too?


see here.
I remember the 18/01 yes. But i don't sure if i have overwritted an old version.

#7 davidecosta

davidecosta

    Silver Member

  • Developer
  • 678 posts
  • Location:Sardinia
  •  
    Italy

Posted 26 January 2011 - 04:41 PM

Fix in next beta version :cheers:

#8 johnzx38

johnzx38
  • Members
  • 3 posts
  •  
    United States

Posted 27 January 2011 - 01:24 PM

I was not blaming SARDU. Just trying to get it to work. Thank you for the info. I will try to be more specific with the details of the problems I am having




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users