Jump to content











Photo
- - - - -

Old topics crippled?!


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Icecube

Icecube

    Gold Member

  • Team Reboot
  • 1,050 posts
  •  
    Belgium

Posted 15 December 2010 - 10:32 AM

I looked back at my "Extract files out of WAIK without downloading whole WAIK first." topic, and saw that the topic was crippled.

Current page:
http://reboot.pro/in...19

Google cache boot-land.net page:
http://webcache.goog...lient=firefox-a

This part is at least missing in my post on reboot.pro:

CODE
syntax:
httpdisk /mount <devicenumber> <url> [/cd] <drive:>
httpdisk /umount <drive:>

example:\n");

httpdisk /mount 0 http://server.domain...h/diskimage.img d:
httpdisk /mount 1 http://server.domain...ath/cdimage.iso /cd e:

httpdisk /umount d:
httpdisk /umount e:


Mount the WAIK iso (which is on the remote server):
CODE
httpdisk /mount 0 http://download.micr...-kb3aikl_en.iso /cd w:


Normally, you should now be able to see the contents of the ISO in W:\

I don't have Windows here, so I mounted the ISO with httpfs2:

Who knows what happened to all the other pages.

Can it be fixed automatically or do I need to add the missing text myself?

#2 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 10,167 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 15 December 2010 - 10:47 AM

We will be looking into this matter today.

One the reasons that comes to mind might be a topic size restriction. We had the older board software very flexible about these limitations but some tweaking might be needed to get this solved.

Mikorist will be finishing up the conversion today, I hope the content on your page is brought back without further intervention on your side.

#3 Mikorist

Mikorist

    ▂ ▃ █ ▅ ▆

  • Advanced user
  • 688 posts
  •  
    United Nations

Posted 15 December 2010 - 01:14 PM

post rebuilding is finished :)

#4 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 10,167 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 15 December 2010 - 04:15 PM

Icecube, I've checked and it seems that the topic is corrected.

Can you confirm this?

:)

#5 Icecube

Icecube

    Gold Member

  • Team Reboot
  • 1,050 posts
  •  
    Belgium

Posted 15 December 2010 - 04:21 PM

yes

#6 karyonix

karyonix

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 434 posts
  •  
    Thailand

Posted 03 February 2011 - 05:53 AM

My old post is also crippled. [Tutorial] Boot Windows 7 from USB hard disk by karyonix

First part of tutorial was cut below the line.
[*]Boot from SATA disk into new Windows 7

  [*]Run cmd as administrator

The lower part of first section is missing. When I open Editor, there is this strange sequence of characters
<!--c1-->

followed by text from lower part of second section of tutorial.
[codebox]...[/codebox]



#7 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 10,167 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 03 February 2011 - 02:28 PM

Have you managed to correct this detail?

#8 karyonix

karyonix

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 434 posts
  •  
    Thailand

Posted 03 February 2011 - 03:53 PM

Not yet.

#9 karyonix

karyonix

    Frequent Member

  • Advanced user
  • 434 posts
  •  
    Thailand

Posted 04 February 2011 - 08:57 AM

I don't remember some steps.
I tried to get information from "Work in progress and development" thread.
But related posts there are also crippled. 79395 79508
Do you still keep old boot-land.net data ?

#10 Nuno Brito

Nuno Brito

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 10,167 posts
  • Location:boot.wim
  • Interests:I'm just a quiet simple person with a very quiet simple life living one day at a time..
  •  
    European Union

Posted 04 February 2011 - 09:45 AM

I keep the old data.

However might take a good while to retrieve back your original post since I'd have to dig into the SQL database to find it.

#11 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 10,616 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 04 February 2011 - 10:22 AM

...look at the bright side :cheers:, we have a good Alexa ranking.....:whistling:

:w00t:
Wonko




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users