Jump to content











Photo
- - - - -

Win7PE selected but no entry in pe.cfg


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Phr³³k

Phr³³k
  • Members
  • 5 posts
  •  
    Germany

Posted 29 November 2010 - 08:01 PM

Hello Davide,

with version 2.00 & 2.00beta5b, the Win7PE option is not working, maybe i'am doing something wrong:

SARDU recognizes the iso file and extracts it (think so), a boot.wim file is created under \sources but
there is no entry for Win7PE in the pe.cfg after usb-thumbdrive is created.

i tried it with pe 1.x and without, but the result is the same - no entry

someone else asked a similar question but there was no clear answer to this problem.

bootmgr is present in the root too, am i missing something?

thanks

cheers phk

#2 davidecosta

davidecosta

    Silver Member

  • Developer
  • 678 posts
  • Location:Sardinia
  •  
    Italy

Posted 29 November 2010 - 10:02 PM

Hello Davide,

with version 2.00 & 2.00beta5b, the Win7PE option is not working, maybe i'am doing something wrong:

SARDU recognizes the iso file and extracts it (think so), a boot.wim file is created under \sources but
there is no entry for Win7PE in the pe.cfg after usb-thumbdrive is created.

i tried it with pe 1.x and without, but the result is the same - no entry

someone else asked a similar question but there was no clear answer to this problem.

bootmgr is present in the root too, am i missing something?

thanks

cheers phk



See Here
Redownload SARDU and retest :cheers:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users