Jump to content











Photo
* * * * * 1 votes

WinBuilder 080


  • Please log in to reply
137 replies to this topic

#126 Galapo

Galapo

    Platinum Member

  • .script developer
  • 3841 posts
  •  
    Australia

Posted 04 March 2010 - 11:55 AM

code like this:

If,%RunFromLoc%,EQUAL,"Run From RAM",Runfromram,True

If,%RunFromLoc%,EQUAL,"Run From CD",Runfromcd,True

You know, I was wondering when you were going to catch on and suggest that! But think about where LiveXP development prodding has got us in this regard: no scripts need to be touched and we have backwards compatibility. I think it's a win-win for both LiveXP and WB.

You do a great job Peter and Lancelot and I are both greatful for your efforts.

Thanks,
Galapo.

#127 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 04 March 2010 - 05:17 PM

You know, I was wondering when you were going to catch on and suggest that! But think about where LiveXP development prodding has got us in this regard: no scripts need to be touched and we have backwards compatibility. I think it's a win-win for both LiveXP and WB.

You do a great job Peter and Lancelot and I are both greatful for your efforts.

Thanks,
Galapo.

Thanks for your thanks! :whistling:
But this is still open:

Why not simply pass the %RunFromLoc% to a capi call and let CAPI do the rest?

And it guarantees backwards compatibility!

Peter :cheers:

#128 MedEvil

MedEvil

    Platinum Member

  • .script developer
  • 7771 posts

Posted 04 March 2010 - 05:20 PM

Just found myself stuck with this view of WB080 whenever i clicked on the download button. Nothing short of a restart fixed this issue.

WB_Error.gif

:whistling:

#129 Lancelot

Lancelot

    Frequent Member

  • .script developer
  • 5013 posts
  • Location:Turkiye/Izmir
  • Interests:*Mechanical stuff and Physics,
    *LiveXP, BartPE, SherpyaXPE,
    *Basketball and Looong Walking,
    *Buying outwear for my girlf (Reason: Girls are stupid about buying bad stuff to make themselves uglier :))
    *Girls (Lyric: Girl,...., You will be a womann, Soon)
    *Answering questions for "Meaning of life",
    *Helping people,

    Kung with LiveXP, Fu with Peter :)
  •  
    Turkey

Posted 04 March 2010 - 05:26 PM

Nothing short of a restart fixed this issue.

and you hit the green button on the picture ?

#130 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 04 March 2010 - 05:31 PM

Just found myself stuck with this view of WB080 whenever i clicked on the download button. Nothing short of a restart fixed this issue.

WB_Error.gif

:whistling:

For Standard Users: Delete WinBuilder.ini and start again.
After a fresh installation this never happens.

For Experienced Users: There is a flag set that the downlod tree is only build after clicking the green arrow.
You can manage this by clicking the "Options" tab and uncheck the " ...red ..." and " ... green ..." options.

But you do not have the "options" tab :cheers:
So try the only possibility you have: click green arrow.

Two remarks:
#1: This is NOT a reason for a new revision (see 'Standard users')

#2: What did you do to create this situation?
I have never had it, inspite I also use the green arrow.

Peter

BTW: Maybe you came into one of the (currently usual) situations of delayed / no access to Boot-land server.
That of course is difficult to reproduce in the debugger and find out what can be done to avoid your situation.

#131 Lancelot

Lancelot

    Frequent Member

  • .script developer
  • 5013 posts
  • Location:Turkiye/Izmir
  • Interests:*Mechanical stuff and Physics,
    *LiveXP, BartPE, SherpyaXPE,
    *Basketball and Looong Walking,
    *Buying outwear for my girlf (Reason: Girls are stupid about buying bad stuff to make themselves uglier :))
    *Girls (Lyric: Girl,...., You will be a womann, Soon)
    *Answering questions for "Meaning of life",
    *Helping people,

    Kung with LiveXP, Fu with Peter :)
  •  
    Turkey

Posted 04 March 2010 - 05:45 PM

Two remarks:

2 comments to remarks.

//1: I agree

//2: well it happened here too (I did not search a reproducable way), but since things works with default settings, i did not chase it. (no, we do not report everything we notice :cheers:)

Shortly:
winbuilder Flight Number 080rev3 flies nicely so far :whistling:

#132 MedEvil

MedEvil

    Platinum Member

  • .script developer
  • 7771 posts

Posted 04 March 2010 - 05:48 PM

It happened after i downloaded nativeEx again and went back to download another project.

Hitting the green error, did not fix the problem on the right side.
As said, not going in and out of the download window nor going into the script editor or tools windows to then go back to download, had any effect. Not even refresh did anything.


:whistling:

PS: Of course no new version. Just something to look for for the next release.

#133 MedEvil

MedEvil

    Platinum Member

  • .script developer
  • 7771 posts

Posted 04 March 2010 - 05:55 PM

BTW: Maybe you came into one of the (currently usual) situations of delayed / no access to Boot-land server.
That of course is difficult to reproduce in the debugger and find out what can be done to avoid your situation.

Maybe i'm old fashioned. Ok, i know i'm old fashioned. :cheers: But buttons should not under any circumstances disappear.
Imo, this is an interface issue, where the hirarchy is not the right one.
We had the problem of disapearing buttons in that window already before, if you remember.

:whistling:

#134 pscEx

pscEx

    Platinum Member

  • Team Reboot
  • 12707 posts
  • Location:Korschenbroich, Germany
  • Interests:What somebody else cannot do.
  •  
    European Union

Posted 04 March 2010 - 07:08 PM

I got it! And I can reproduce it!

Thanks to our "Champ Bug Catcher" Lancelot! for giving me a "step by step" instruction how to reproduce. :whistling:

I'm sure that the issue is forgotten next WB version.

Peter

#135 MedEvil

MedEvil

    Platinum Member

  • .script developer
  • 7771 posts

Posted 04 March 2010 - 07:33 PM

Oh boy! It's even reproducable! :cheers:

:whistling:

#136 Wonko the Sane

Wonko the Sane

    The Finder

  • Advanced user
  • 14758 posts
  • Location:The Outside of the Asylum (gate is closed)
  •  
    Italy

Posted 04 March 2010 - 08:58 PM

Oh boy! It's even reproducable! :cheers:


Which means you did not anything extraordinary. :whistling:

:unsure:

Wonko

#137 MedEvil

MedEvil

    Platinum Member

  • .script developer
  • 7771 posts

Posted 04 March 2010 - 09:15 PM

Which means you did not anything extraordinary. :whistling:

Boy, you really know how to ruin the mood, just when i was feeling special. Would really hate to have to see you every day. :cheers:

:unsure:

#138 Galapo

Galapo

    Platinum Member

  • .script developer
  • 3841 posts
  •  
    Australia

Posted 04 March 2010 - 10:38 PM

Thanks for your thanks! :whistling:
But this is still open:

Why not simply pass the %RunFromLoc% to a capi call and let CAPI do the rest?

And it guarantees backwards compatibility!

I thought this was answered by my own comment:

no scripts need to be touched and we have backwards compatibility.

This is taken to include CAPI. With your fix, no scripts need modification, including CAPI, and we have backwards compatibility. This is a good outcome I think.

Regards,
Galapo.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users